Zabiłeś te zdjęcia obróbką.
Zabiłeś te zdjęcia obróbką.
Rafał, tak jak pisałem, w tym przypadku pozwoliłem sobie na więcej. Oczywiście, niekoniecznie musi to być dla wszystkich do przyjęcia, sam też różnie na to patrzę.
A tak w ogóle, na różne strony kombinować trzeba, inaczej się człowiek nie nauczy.
Dzięki za wszystkie opinie![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Następna dawka zdjęć.
Poznajcie Ingę.
No i wypowiadajcie się, rzecz jasna - mnie krytyka nie boli, więc walcie równo![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Ciąg dalszy...
BernArt - Moje zdjęcia
Zgadzam się, kto nie szuka i nie próbuje ten nie znajdzie i się nie nauczy.
Ostatnie zdjęcia jakoś mniej do mnie trafiają. Zwłaszcza po konfrontacji z wcześniejszymi, subtelnymi i "czystymi" zdjęciami Asi. Mam na myśli "Królowa Śniegu" i kolejne. Te podobają mi się niezmiernie. Znakomite. Jestem pod wrażeniem zmysłu artystycznego, techniki fotografa i gry (to może niewłaściwe określenie) modelki.
Powyższy tekst nie dotyczy zdjęć Ingi. Te zobaczyłem dopiero po napisaniu posta. Jednak z zamieszczonych chyba najbardziej podoba mi się akt.
Ostatnio edytowane przez Ggrzesiek ; 18.07.08 o 09:36
Z drugiej tury fotek najładnieszy jest akt,moze dlatego,że nie widac na nim tej obróbki,ktora stosowałes na innych zdjęciach.
Ggrzesiek, dzięki wielkie.
O Asi moge powiedzieć, bardzo nieskromnie zresztą, że jest prawdziwym samograjem. Co jednak nie powinno dziwić, pozuje mi od samego początku i ma za sobą kawał doświadczenia już. Poza tym, wie też jak się pomalować, a gdy przystępujemy już do robienia zdjęć to nie musimy się spieszyć (chociaż najczęściej jednak są to sesje krótkie, maks 2 godziny).
Jednak, żeby nie było, jej zdjęcia też obrabiam.
A skoro już o Asi mowa - zostawiłem sobie na koniec![]()
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 18.07.08 o 09:54
BernArt - Moje zdjęcia
Cała przyjemność po mojej stronie. Zwłaszcza jak się ogląda takie zdjęcia. Mocny, czy raczej piękny akcent na koniec.
BernArt - Moje zdjęcia
Ostatnie fotki mniodzio.