Hmm... ciekawe, ciekawe
Ja lubię żółto, więc zastanawia mnie na ile to kwestia gustu a na ile różnic w ustawieniu monitora.
Hmm... ciekawe, ciekawe
Ja lubię żółto, więc zastanawia mnie na ile to kwestia gustu a na ile różnic w ustawieniu monitora.
Ostatnai rzecz o ktorej pomyślałem to zabarwienie i odcień cery. Bardziej skupiły moją uwagę oczy modelki, jej twarz, mimika. Dobre zdjęcie, dobra ostrość (jesli to MF to chylę czoła).
...był Olek jest A6000
Kisi, tak, ostrzylem "na oko" Takumarem. Dzieki za zwrocenie uwagi na to, choc nie ukrywam, ze z cera tez bede jeszcze "walczyl" - chyba niepotrzebnie zolta blende dalem
O, a ponizej to samo, ale ograniczylem swoje zapedy do odejmowania koloru. Moj monitor mocno przeklamuje ocieplajac, wiec mam dosc zolte zdjecie - a jak u Was?
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
lepiej, ale jeszcze krzywą kontrast poprawić i masz dodatkowe cudne nasycenie, żółto nie jest
Super, dzieki. U mnie w pracy, na tym badziewiastym lcd tez niezgorzej wyglada.Zamieszczone przez -M
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Tym razem złapana podczas uśmiechu (miało być poważnie, ale Asia jakimś żartem rzuciła).
Kolor i bw:
BernArt - Moje zdjęcia
zdecydowanie ostatni kolor na tak![]()
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Kolor, kadr no i chwila...podoba mi się![]()
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
Znaczy, ze mam nie kombinowac jak kon pod gore ;DZamieszczone przez dziekan
Asfoto_p - miod na moje serce![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Ja wolę bardziej kontrastową wersję, może nie aż tak jak moja, ale jednak...