Dzieki!
Kisi, to jest wlasnie Asia.
Tez mam filmowe skojarzenie przy tym zdjeciu, aczkolwiek foto z Greta nie bylo inspiracja.
Tak wyglada kolor:
Mi osobiscie czarno-biale bardziej sie podoba, lubie takie kontrastowe.
Dzieki!
Kisi, to jest wlasnie Asia.
Tez mam filmowe skojarzenie przy tym zdjeciu, aczkolwiek foto z Greta nie bylo inspiracja.
Tak wyglada kolor:
Mi osobiscie czarno-biale bardziej sie podoba, lubie takie kontrastowe.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Napisałem, że niektórzy to mają dobrze. Taka modelka w domu...Zamieszczone przez Eddie
Mnie też bardziej leży poprzednie. Chociaż temu też nie mozna nic zarzucić![]()
Mi też podoba się bardziej czarno-białe. Kontrast wygrywaBardzo przyjemnie poświecone. Co to za błysk?
Pzdr
Oleryk, zeby jeszcze czesciej pozowac chciala
Swoja droga, fajny masz podpis - ten na zielono. Bardzo prawdziwy
Suchar, Chinczyki. Jeden, z parasolka poszedl na tlo, drugi - z beauty dish - na twarz.
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
B&W piękny kontrast, na prawdę genialne. Kolor równie piękny.
Gratulacje![]()
![]()
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
Zamieszczone przez Eddie
To przyczynek dla tych, ktorzy piszą pod swoją fotką:
Hej, zdjęcie jest za ciemne/za jasne, ostre /nieostre, za szerokie/za wąskie, niebieskie/żólte itp. ale to dlatego, że nic nie obrabiałem!
Sorki za OT.
Jak dla mnei kolor lepszy - BW jest wyprane zbyt mocno - zwłaszcza ręka się zatraca![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Grizz, co do dloni - zgadza sie, choc mnie osobiscie tak nie razi.
Oleryk, dobrze gadasz.
BernArt - Moje zdjęcia
Dopiero teraz widze podobieństwo. Jejktu Twoja kobieta jest jak kameleon - potrafi sie zmienić nie do poznania pokazując swoje inne oblicze (nie aż tak romantyczne jak z rozpuszczonymi włosami) dzieki czemu daje Tobie ogromne możliwości i pole do popisu.Zamieszczone przez Eddie
Nic tylko pozazdrościć ze taka modelka "szwęda" ci sie po domu...
...był Olek jest A6000
Zamieszczone przez kisi
![]()
Ostatnie zdanie mnie rozlozylo
Prawda, potrafi sie zmieniac i to jest baaaaaaaaaaaardzo fajneSzkoda tylko, ze tak malo czasu na zdjecia mamy, przez to tez nie ma kiedy tych zdolnosci jej wykorzystac.
BernArt - Moje zdjęcia