normalnie milczałbym... ale też, tesh? tesz? mnie korci...![]()
normalnie milczałbym... ale też, tesh? tesz? mnie korci...![]()
liczy się treść a nie forma :] - pisałem późno i szybko bo strasznię chodzę "podjarany" ostatnio przed zakupem Olka - jak poraziłem zanadto ortografią sorki.
Z drugiej strony straszny terror wprowadzacie na tym forum jestem początkujący ale aż strach się bać.
Jeśli mój kolejny (2) post wyląduje na wysypisku zamykam się w sobie i kupuję nikosia.
Pozdrawiam
z drugiej strony zamiast doradzić, czepiacie się ortografii - coś nie tak chiba :]
Jaki terror? Szanuj ortografię, nie będzie marudzenia. W dzisiejszych czasach dorobił bym się bez problemu papierka dysortografa, dlatego wszędzie mam poinstalowane słowniki. Ostatnio nawet w przeglądarce internetowej - świetnie sobie radzi słownik z Google Toolbara.Zamieszczone przez tekken82
To się faktycznie wyślesz na emigrację wewnętrzną.Zamieszczone przez tekken82
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
zastanowię się.
Wróćmy do spraw przyziemnych czy E330 z live view
(nową matrycą - ponoć jaśniejszą) warty jest dołożenia do niego czy po prostu brać e-500 z duble kitem i nie marudzić - ot krótka piłka ?
Bierz E-500 i nie marudz.
Ja mam i jestem szczesliwy.
No dobra jeden błądZamieszczone przez tekken82
Co do bledow to jak zauwazyles ja pisze po "czesku" - szybciej mi sie pisze nie uzywajac polskich znakow diaktrycznych - jedynie w sytuacjach dwuznacznych uzywam ich zeby nei wypaczyc sensu wypowiedzi. Jesli poczytasz dluzej i glebiej wypowiedzi niektorych newbie - ktorzy zadaja prostackie pytania na dodatek okraszone takimi bykami to przepraszam ale mam wrazenie ze przed komputerem siedzi 8 latek. Nie czytam postow z takimi prostymi pytaniami po to aby sie z nich nasmiewac. Wiele razy chcialbym cos napisac, pomoc - ale rece opadaja bowiem w znacznej czesci nie wiadomo o co pytajacemu chodzi. Nie dosc ze takie pereleczki strzela to jeszcze brak przecinkow powoduje ze takie posty zasmiecaja forum a pytajacy zada swoje pytanie jeszcze raz. Zwroc uwage ze zdarza sie nawet czasem ze pytajacy jest przez to wyśmiewany (to co prawda dotyczy innego forum na ktorym naprawde chyba polowa to zielone groszki).
Nie odbieraj tego zle co napisalem - ale po prostu jesli potrzebujesz czyjejs porady to w twoim interesie jest zeby opisac swoj problem takimi slowami i w taki sposob, zeby inni zrozumieli to o co ci chodzi bo inaczej przejdzie taki post bez echa.
PS.
"morze" a "może" czyli wielką różnicę.
...był Olek jest A6000
przyjmuję godnie krytykę, i dziękuje za posty jednak dalej pozostaje przy swojej racji. Forum ma służyć moim zdaniem uzyskaniu pomocy, bądź co bądź wymianie doświadczeń itd... a nie nauki pasania ortografii. Ja już zdecydowałem niestety muszę przyznać koledzy że niewieli pomogliście bez obrazy (dla was ważniejsza ortografia zamiast porady - niech Wam będzie) na www.foto.recenzja.pl oraz www.cyberfoto.pl (pewnie większośc z was tam też się udziela) jacyś konkretniejsi ludzie - a może się mylę. Wybrałem E-330 + 2 słoje kitowe + 2x2GB SanDiska III - może teraz ktoś powie czy dobrze się zdecydowałem.
Pozdrawiam wszystkich Dysortografów na tym forum :]
dla mnie wazny jest regulamin! bedzie zlamany to bedzie "terror" EOT
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
O tak... polecam zwlaszcza zaloz taki temat na Cyberfoto - ciekawe co ci tam polecąZamieszczone przez tekken82
Sadze ze bardzo dobry wybor. Jedno tylko spostrzezenie dotyczace obiektywu 14-45 (zeby to nie byl tylko 17.5-45). Nie wiem jakie sa roznice cenowe ale poszukaj za ile mozna "wyszarpac" od sprzedawcy E330 ze szkielkiem 14-54, bo 40-150 zawsze mozesz dokupic chocby na raty pozniej zas dokupienie samego 14-54 pozniej jest dosc kosztowne a w kicie wychodzi taniej.Zamieszczone przez tekken82
...był Olek jest A6000