Cześć.
prosze o ocene
Cześć.
prosze o ocene
Po prostu zdjęcie do albumu rodzinnego, a nie do chwalenia się nimZamieszczone przez kuba_psk
Za 10-20 lat będzie mieć sporą wartość sentymentalną ot i tyle.
"Jeśli chcesz uniknąć krytyki - nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim" (Elbert Hubbard)
OM-D i OM1n: 12-50 Panas 20/1,7 OZ 50/1,8 OZ 135/3,5 vivitar 28/2,5 metz 54mz4i.
4.
5.
To Ci się naprawdę udało, leciutkie przepalenia, ale całość na +, konik natomiast nie za bardzo.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Kuba, w jakim terminie byles w Chlapowie?
Na temat zdjecia juz przy okazji potyczki sie wypowiedzialem. Tutaj tylko podkresle - cudo!!!
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Eddie dziekuje. W Chłapowie byłem od 13 do 20 VII.
No patrz, my 13-tego wracalismy po 10 dniach wygrzewania sie na plazy. Fajnie bylo![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Z baru obok zejscia na plaze pieknie ogladalo sie zachody slonca, na wschody jakos nie chcialo mi sie wstawac z roznych powodow ....![]()
Pozdrawiam
Kilka razy obok tego baru przechodzilem. Fajny numer byl, gdy poszlismy tam na plaze z corka ostatniego wieczora. Chodzac po piasku wszystkim i wszystkiemu robila radosne "papa", nawet morzu. Zupelnie jakby wiedziala, ze nastepnego dnia wyjezdzamy. Zaznaczam, ze ma dopiero poltora rokuZamieszczone przez kuba_psk
![]()
BernArt - Moje zdjęcia