maruda
Maruda - a ja myślę , że marudzisz. I do tego jeszcze "zwalasz" winę na sprzęt. To nie tylko kwestia sprzętu. Żaby są nudne , nic w nich ciekawego nie ma. Za to ujęcie "rolne" całkiem ładne. I może to byłby lepszy kierunek dla Ciebie? Żaba w księcia się nie zmieni raczej![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Bardzo przyjemne kolory i ladny widoczek.
Świetne, szkoda tylko, że centralnie. Ale bardzo mi się podoba.Zamieszczone przez maruda:)
maruda
Swietne zdjęcie, tylko czy napewno Twoje. <"zachód słońca" autor sabxxx>Zamieszczone przez maruda:)
Zdjęcie Skrzycznego terz mi sie podobało, a żabki jak juz stwierdzono, troszke nudne![]()
JKABY NIE BYLO MOJE TO BYM TU GO NIE DAWALA!!!!!!!!!!!!! a tamto konto na plfoto jest moje, "sab" czyli sabina, ale co ja sie bede tlumaczyc....
maruda
Spokojnie, ja tylko zapytałem... I wcale nie wątpię, ze to zdjecie nie jest zrobione przez CiebieZamieszczone przez maruda:)
![]()
zdjęcia bardzo fajne i nie wiem o co chodzi z tymi żabkami bo w sumie są o.k. szczególnie zdjęcie pierwsze. Zachód słońca bardzo miły dla oka i na pewno już nie można nazwać go nudnymKażdy zachód jest inny i w sumie każdy ma coś w sobie ale nie wszystkie mi się podobają a ten właśnie taki jest iż wpadł mi szczególnie w oko. Pozdrawiam - falkirk