Jacku Chyba jednak lepiej zamienić czas na pieniądze i być wolnym od ślęczenia przed kompem. Tylko jak to zamienić.
Jacku Chyba jednak lepiej zamienić czas na pieniądze i być wolnym od ślęczenia przed kompem. Tylko jak to zamienić.
fajnie się czyta, jak wygram w totka to stawiam pięć obiektywów 7-14 w tym pierwszy dla Robina. Jednakże z doświadczenia wynika, że dobre szkło kosztuje i nic tego w żadnym systemie nie zmieni i tak naprawde tylko zainteresowani będą dążyć do jego zdobycia a tych nie jest tak wielu. Pozdrawiam.![]()
pozdrawiam Wiejo
Jak już tak rozdajesz to ja poproszę o 300 lub 90-250Zamieszczone przez Wiejo
A jak ja wygram (muszę zacząć grać) to stawiam dziesięć sztuk 11-22, żeby więcej ludzi uszczęśliwić no i oczywiście pierwszy dla Robina.![]()
A ja jak wygram, to kupię dwa Robinowi. Jak jeden utopi na rybach, to drugi będzie miał w zapasie.Zamieszczone przez jps
Dzięki serdeczne Panowie , potrzebuje jeszcze nowy silnik do łajby bo sowiecki meteor mi zdechł. Może być YAMAHA.
A ja jak wystrugam z musztardówki i okularów dziadka super zoma 4-500 , f 1,2 !!! to każdemu po sztuce do testowania odpalę.
No i oczywiście szefostwu Olympusa sprzedam w promocyjnej cenie po 99zł , co by zrozumieli ,że taniej się da!!! . Jestem już blisko !!! Trzymajcie kciuki.
Sorki za OT.
p.s.
Garemu zrobie specjal edition pod Najkona , a niech ma !!!
Był nie było off topic, to napiszę tak. Kupię Robinowi (jak wygram w Totka) dwie Stałki 25mm F 1.4 dla 4/3Zamieszczone przez Jeronimo
![]()
Wrócę do tematu utyskiwania na szkła w 4/3 (ich cen i dostępności).
Tu macie przykłady jak się może skończyć kupowanie starych tanich szkieł z rynku wtórnego w systemach gdzie jest duuuużo szkieł![]()
http://klubkm.pl/forum/viewtopic.php?t=7679
http://klubkm.pl/forum/viewtopic.php?t=7664
Stare przysłowie mówi, ze biednego nie stać szajsiaste rzeczy.
przysłowie rzeczywiście jest bardzo dobre i mądre , tylko kurde szkoda ,że się pokombinować czasem coś chce , a może to , a może tamto , a my mamy prawie zamknietą drogę , prawie.
robin102 a po co kombinować. lepiej robić zdięciaChoć faktycznie, kombinować to trzeba w kwestii funduszy
![]()