Witam
Wrzucaj jeszcze
Ja nie dojechałem na impre - chociaż odbierałem w nocy znajomych z tego miejsca - ale było już za ciemno na robienie zdjęć
Pzdr
Witam
Wrzucaj jeszcze
Ja nie dojechałem na impre - chociaż odbierałem w nocy znajomych z tego miejsca - ale było już za ciemno na robienie zdjęć
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Zastanawiam się nad autem niebieskim - wygląda jak sportowy mitsubishi (te lampy) ale chyba to jednak Opel Calibra (drzwi bez ramek) - lustra ma dla odmiany wzorowane (albo i oryginały) z BMW serii M - czyli sportowych wersji BMW.
Smart i Garbus ciekawy. Wnętrze Golfa zaskakujące - zazdroszczę uczestnictwa w czymś takim![]()
Wrzucaj więcej - niech nacieszę oko przynajmniejŁadne foty - nie będę się doszukiwał niczego felernego
Choć oczywiście są defekty
![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Cieszy mnie to bardzo , że to dla mnieJestem pod ogromnym wrażeniem przeróbek. Myślałem , że w Polsce tak daleko ta dziedzina motoryzacji jeszcze nie zaszła. A tu proszę , miła niespodzianka
Pierwsza wygląda mi na starą , już nie produkowaną , Toyotę Supra.
Druga to poczciwy Opel Kadett Cabrio.
Trzeci to chyba Fiat Barchetta - ale on przecież jest kabrioletem i ma zupełnie inne drzwi...
Czwarty to pewnie pokaz co potrafi zrobić AMG z poczciwego Mercedesa - felgi + hamulce AMG - silnik 6.0 litra , V12 biturbo - chyba ok. 550KM - o ile dobrze pamiętam - choć tu powinno być więcej.
Na koniec śmieszny Nissan 100NX - fajny bajer ze ściaganiem paneli dachowych - taki niby cabrio.
Dzięki za pokaz![]()
Upewniłem się , że jakby coś takiego było w miarę blisko to pojechałbym obejrzeć. Nadmieniam , iż nie dam głowy za żaden z rozpoznanych przeze mnie samochodów - ciężko się pomylić.
Yello, jak poznałeś te marki???? Byłeś tam???
Rafał Czarny naprawdę nie miałem czasu się nimi bawić, ale serdecznie dziękuję za cenne uwagi. Podoba mi się Twoje kadrowanie.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Rafał - jestem delikatnie sfiksowany na tle motoryzacjiMam problemy z produkcjami zza oceanu ale nasze europejskie i japońskie potrafię rozpoznać po detalach typu klamka czy lustro - oczywiście w rozsądnych granicach - az tak źle ze mną nie jest
![]()