ha ha ha a u mnie sprzet z USA czyli niby EVOLT , a układ przycisków jak na górnej fotce czyli w sprzetach E300 - zabałaganili coś Chińczycy.
ha ha ha a u mnie sprzet z USA czyli niby EVOLT , a układ przycisków jak na górnej fotce czyli w sprzetach E300 - zabałaganili coś Chińczycy.
Ciekawe. Nie widziałem nigdy na własne oczy Evolt'a. Wygląd jego tylnej ścianki wziąłem z testu na Steves Digicams. Wygląda na to, że jednak większość Evoltów ma układ przycisków identyczny z wersją europejską. Może ten testowany na Steves Digicams to był jakiś wczesny model?
Ma może ktoś Evolt'a z układem przycisków zgodnym ze zdjeciamu prezentowanymi w tym teście?
E-300 | 14-45 mm | 40-150 mm | Adapter 4/3 -> M42 | Helios-44M-4 (58 mm 1:2) | MIR-1W (37 mm 1:2.8 )
http://www.chrome.pl/status/opilka@chrome.pl/phpbb.gif
to był pewnie egzemplarz przedprodukcyjny
kiedys na grupie dyskusyjnej czytalem o tym ze na dprview wrzucaja 'nowosci' renderowane na podstawie innych modeli (czy jakos takos ;p) ... ostro dyskutowali o tym ze fotki nie sa autentyczne...
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać