swietne zdjecie, kompozycyjnie mi sie podoba no i ma swoj klimat... szkoda tylko ze kompresja je tak zzarla![]()
swietne zdjecie, kompozycyjnie mi sie podoba no i ma swoj klimat... szkoda tylko ze kompresja je tak zzarla![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Trójca mi się bardzo podoba :-) Ładne kolory, ładna kompozycja.Zamieszczone przez MAX 126
Ostatni zachód jest "cukierkowy", az kapie, ale to tylko pozory. Tu jest cała scena wędkarsko-turystyczna, która jest świetnie zaaranżowana - namiot i dwie postaci bardzo przydają treści. Sam krajobraz jest ujęty z rozmysłem, wszystko jest w miarę zrównoważone, wcale nie rażą cienie, a świecąca jaskrawa kula tam w oddali rzuca w chmury intensywne, bardzo intensywne, obfite fale światła, które zabarwiają niebo na piękny krwisty kolor.
Bardzo atrakcyjna rzecz, z głowa ujeta. Gratuluję przytomności umysłu, taki układ krajobrazu jest tam stale, ale taki układ chmur - raz na milion lat.
Pzdr, TJ
Witam
Piękny ten zachód. Oddaje prawdziwy klimat zbliżającej się "nocki" wędkarskiej.
Gratuluję zdjęcia.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dziękuje wszystkim za miłe słowa.
Pozdrawiam MAX
MAX 126,
zastanawiam sie kim chcialbym byc w pokazanej przez Ciebie chwili - bohaterem fotki czy obserwatorem, czyli Toba? Chyba jednak Toba, chociazby po to, aby moc obserwowac doskonala harmonie klimatow. Niby codzienna, slodziutka (jak to juz ktos powiedzial), ale jakze umiejetnie i niebanalnie mi przekazana.
Piekna praca!
Pozdrawiam,
excel
Witam!Zamieszczone przez excel
Oj nie wiem czy chciałbyś być w mojej skórze. „modele” zachowali się tak jakby moja fotografia miała im dusze odebrać.
Poniżej wrzucam link do kilku zdjęć jakie dziś zrobiłem w Piekarach Śląskich – nie są to zdjęcia artystyczne, ukazują kręgi w zbożu jakie pojawiły się drugi rok pod rząd w tym samym miejscu.
http://piekary.info.pl/forum/viewtopic.php?p=138#138
Pozdrawiam Bartosz Makieła (Max)