Żadnych ramek!!!!!!! Najpiękniejsza ramka nie doda urody zdjęciu, a kiepska z pewnością je popsuje.Zamieszczone przez john100
Żadnych ramek!!!!!!! Najpiękniejsza ramka nie doda urody zdjęciu, a kiepska z pewnością je popsuje.Zamieszczone przez john100
Witam
Poprzednie zdjęcia znikły- ale wierzę w kolegę RadioErewan, który coś wykombinuje
Zatem odgrzebałem coś ze starych folderów:
uparte, nie chce wyskoczyć... oooo jest
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Cześć
Jak to piszą - jak się Tobie już nie widzi, to wogóle tego nie zamieszczajPrawda!
Jednak jeszcze jednego gniota puszczę![]()
Ten ostatni motyl to istna masakraGratuluję dobrej foty inne też dobre
Ogólnie bardzo mi się podobają
![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
ramki sa oblesne!
14 rewelacyjna kompozycja! kolorystycznie tez swietnie dobrane... jakby na dole na czarnym tle nie bylo tego zielonego (albo troche dolu by ciachnac) to byloby juz full mega wypas. Pieknie... cieple i jasniejsze kolorki wedruja ku gorze! respect![]()
Wymowne zdjecie na jakis ciekawy temat "pytanie" itp.
john100_czerwona_porzeczka.jpg super! btw. numeruj fotki
no a tak wogle bardzo ladne makra, widac ze kadry przemyslane
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Witam
A teraz kompozycja kwiatowo-motylkowa.
1
Na małej fotce, owszem nieżle, ale przy powiększeniu, coś mi nie gra, nie wiem, czy kolory jakieś takie, czy GO, czy ja dzisiaj za wiele. Ale być może za wiele, w związku z tym poddaję się i motylek mi się podoba, a co!
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
W kompozycji kwiatowo-motylowej coś nie tak. Wg mnie motyl zlewa się z kwiatkiem i troszkę w nim ginie. Jakoś tak wzrok się po zdjęciu rozprasza.
No ale cóż, to nie Twoja wina że koleś usiadł sobie akurat na tej a nie inne roślince.
john100 za tą czerwoną porzeczkę masz Mistrza !! Wspaniała kolorystyka no i to doskonałe czarno-czarne tło. Zawsze się zastanawiam jak takie cosik uzyskać? Może zdradzisz troszeczkę? Naprawdę fajne zdjęcie. Pozostałe też.
Zawsze twierdziłem że 5060 i 7070 to świetne aparaty a Twoje zdjęcia potwierdzają moją opinię.
Pozdrawiam
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2
WitajZamieszczone przez nurek
Jest to efekt zewnętrznej lampy z dyfuzorem + duża przesłona F6-11.
Dyfuzorek tutaj: http://www.dforum.de/Technik/softbox/softbox.htm
Pzdr