Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: aparat dla kobiety ;)

| OlyJedi
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria

aparat dla kobiety ;)

chciałem żonie prezent zrobic... aparacik podreczny, niezbyt duzy ale nie musi byc super micro ot taki ładny, zgrabny, kobiecy ale... zarazem DOBRY i TRWAŁY! Nie wiecej niz 5 MPix (aby miał małe szumy) zoom x4 juz by wystarczył, na paluszki (nie jestem fanem baterii dedykowanej a ładowarek mam 2 szt.) no i robił ładne fotki albumowe.
    Prosiłbym o rady praktyków bo parametry moge sam porownac Aaa... no i zeby fotki robił niewiele gorsze niz C4000 ))))))))) Pzdr.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Witam, kliknij ten link może sie podobać. Ostatnio poleciłam ten aparacik i są zadowoleni. http://www.fotozakupy.pl/sklep/page/...t/product/4716

Ewentualnie na stronkę http://www.recenzje.net.pl/ można poczytać recenzję wielu, wielu aparacików.

Pozdrawiam.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Dziekuje, chyba jednak pojde w strone Nikona. Szkoda tylko ze ze te płaskie małe nie mają ustawien manualnych...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Oż Ty zdrajco
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

Małe olympusy tez robia doskonale zdjecia. Polecam OLYMPUS MJU MINI DIGITAL-S mały, ładdny rozne kolorki i chociaz ma dedykowana baterie, to jest to praktyczniejsze uwierz mi. Twoja małzonka z pewnoscia bedzie z niego zadowolona [/center]
    Olek E-500 17.5-45 40-150 Studiuje i amatorsko cpykam fotki

| OlyJedi
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Taaak... tez myslałem o tym mju ale jesli dobrze pamietam w ostatnim Foto Digital w zestawieniu z innymi dostał najnizszą ocene... a tak w ogole to jestem zdegustowany... myslałem ze te małe aparaty tez mają manual no i jakis wiekszy zakres przesłony
    Na razie faworytem jest Nikon L3 - w tym tygodniu ktos ma mi przesłac fotki nieobrobione wiec ocenię... a tak w ogole to okazja sie przesuwa - wakacje będą z C4000 a "malenstwo" chyba jednak po sezonie urlopowym jak... ceny opadną
    Tym niemniej chetnie poczytam dalsze rady... (nie chciałbym zdradzac Olka wiec moze tenze wyjdzie w koncu naprzeciw moim oczekiwaniom)

robin102
    Gość
    Pentax optio 750 - kobiety lubią Mercedesy , to taki właśnie gustowny mercedesik , dostępny jeszcze na wszelakich wyprzedażach , albo seria MJU zostaje

| OlyJedi
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    hmmm, wracam do zródeł
    Swoją przygodę z elektronicznymi gadżetami zacząłem od Panasonica i teraz zapewne do niego wrócę... FZ3 lub FZ5 - różnice niewielkie i wg mnie nie zawsze muszą przemawiac na korzysc FZ5.
    Czy ktos praktycznie zetknął sie z tymi obydwoma modelami?

| OlyJedi
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    chciałem zarzucic ten wątek ale jednak... Canon A610 nas zaintrygował - czy ktos z tego Szanownego Grona uzywał tego sprzętu i zechciałby sie podzielic uwagami na jego temat (zwł. krytycznymi)?
    Nie wskazując palcem ktos do tej pory wierny Olkowi uzywał Canona A95 i stwierdził ze ten sobi lepsze foty od C4000... Hmmm, czy to mozliwe?
    A na serio, to ciekawe jak wypadałoby praktyczne porownanie C4000 z A610 i to w zroznicowanych (a wiec nie zawsze folderowych) warunkach focenia... Moze ktos ma takie doswiadczenie?

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Moze warto zainteresowac sie FUJI F10/F11 - naprawde dobry sprzecik w sam raz dla kobiety.
    ...był Olek jest A6000