Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Prosze o pomoc moj olek nie chce sie uruchomic...

Mieszka w
    Puławy
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Prosze o pomoc moj olek nie chce sie uruchomic...

Witam mam problem moj olek c4000 nie chce sie uruchomic.... migaja na zmiane diody raz zielona raz pomarancowa... obiektyw sie nie wysuwa... co jest grane? pomocy.... olek jest uzywany....

EDIT: Ok spoko baterie tak padly ze aparat juz nie mial sily sie wlaczyc.... Sory za problem.... Post do kasacji....

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Olek nie jest nowy ale dostałeś go w takim stanie, czy wcześniej było ok? Napisz coś więcej - czy owo uszkodzenie powstało tak sobie jak gdyby nigdy nic czy np. po upadku bądź zawilgoceniu aparatu? Kiedy był ostatnio używany? Rozumiem, że przyczyną nie są padnięte baterie - wszystkie ogniwa są dobre, włożone biegunowo..., wyjąłeś i włożyłeś je z powrotem...?

[ Dodano: Nie 11 Cze, 2006 ]
    Cytat Zamieszczone przez seta_lp

EDIT: Ok spoko baterie tak padly ze aparat juz nie mial sily sie wlaczyc.... Sory za problem.... Post do kasacji....
    Kurde tak szybko chciałem pomóc, że nie zauważyłem tego - wyglądało jak stopka.

Do kasacji
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    no ja nieraz mialem taki problem ze baterie padly i nie mial sily wylaczyc :P

seta_lp jakiej mocy akumulatorki uzywasz? bo ja mam wrazenie ze powyzej 2200mAh zaczynaja sie jakies problemy (albo moj olek ze starosci szwankuje)
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Mieszka w
    Puławy
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Mam akumulatorki GP 2100... Ale to byl ich pierwszy cykl ladowania i dlatego chyba tak szybko padly... Mam jeszcze inny problem z Olkiem... Jak robie zdjecie to co jakis czas aparat tak jakby sie zwiezszal... Na wyswietlaczu nic nie widac oprucz wlaczonych funkcji... musze albo zmienic zoom... albo wylaczyc i wlaczyc aparat... nie jest to tak natarczywe... i dzieje sie to w czasie jak robie zdiecia z dosyc dobry oswietleniem... Co to moze byc?

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    no to ja mialem lepsze zonki - tak sie wieszal ze trzeba bylo baterie wyciagac! (pisalem juz kiedys o tym na forum)
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać