W przypadku złącza gorącej stopki to może i bez sensu, ale w przypadku złącza zewnętrznej lampy?
A po za tym, gdyby zakrywki byłyby "bez sensu" to po co producent zakłada je w nowym sprzęcie - tylko dla estetyki?
W przypadku złącza gorącej stopki to może i bez sensu, ale w przypadku złącza zewnętrznej lampy?
A po za tym, gdyby zakrywki byłyby "bez sensu" to po co producent zakłada je w nowym sprzęcie - tylko dla estetyki?
Dziś dostałem wreszcie pozytywnego mail-a od olympus.europa.com
"... dla pana zrobimy wyjątek i sprowadzimy części..."
Ciekawe kiedy będą i jaka cena?
Witam!
Dzisiaj dzwonilem do sklepu SAYSONIC (bo swoja juz zdazylem zaślepke od gorącej stopki zgubic) aby zamowic i lipa.
Pan mnie spokojnym głosem poinformowal ze nie ma. Pytalem czy dawno sie skonczyly, odpowiedz padla "nigdy tego nie mieliśmy".
Olympus mnie tez zbyl.
Moze ma ktos dojscie do tego ustrojstwa (chetnie odkupie do mojego E520)
pozdrawiam
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
hehe . to nie jestem sam . Mam już trzecią lustrzankę Olympusa i za każdym razem gubię te ustrojstwo . Ale nawet nie szukałem ,bo i tak chyba zgubię .
Julek
YoulekArt Juliusz Zełudkowski
www.yart.5x.pl
A ona w ogóle do czegoś potrzebna?Mi tam nie przeszkadza, że jej nie ma. Nie muszę jej ściągać za każdym razem jak chcę podczepić lampę
![]()
Pasują zaślepki od aparatu Praktica i od Zenita - takiej używam od czasu, kiedy zgubiłem oryginał.
a ja miałem takiego pecha że kupiłem olka bez zaślepki i dokupiłem na www.fotozakupy.pl od nikona
e-510+dual kit+14-54+Fl-36R+70-300+kata DC-445
ale napis nikon zdrapałem nożykiem![]()
e-510+dual kit+14-54+Fl-36R+70-300+kata DC-445