Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 71

Wątek: - zaślepki do OLKA, wskazówki dla nowych -

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Andrzej100
    To i tak nieźle Ci napisali - mi ta sama Pani zaproponowała przesłanie korpusu do serwisu Olympusa w celu dokonania montazu w/w zaslepki - wedlug przedstawicieli Olympus Polska (fachowca od systemu E - nazwiska przez grzeczność nie wymienie, ale myslę że niektorzy się domyslą) była to serwisowa część zamienna nie sprzedawana poza usługami serwisu. Po interwencji w zarządzie firmy Olympus Polska i paru mocnych slowach oraz grożbie upublicznienia korespondencji w fachowych pismach fotograficznych otrzymalem nieodplatnie owe zaślepki przesyłką kurierską (na koszt Olympus Polska)
    Słyszałem tą historię od osoby, o której piszesz. Było dokładnie tak jak ci powiedział, ta zaślepka była elementem serwisowym i ni diabła nie dawało się tego zamówić. Ot, uroki korporacji.
    Moim zdaniem, to jednak nie jest źle, że ktoś o tobie pamiętał. Teraz zaślepki znajdują się w normalnej sprzedaży i każdy może sobie kupić.
    Co w tym złego?
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez RadioErewan
    To i tak nieźle Ci napisali - mi ta sama Pani zaproponowała przesłanie korpusu do serwisu Olympusa w celu dokonania montazu w/w zaslepki - wedlug przedstawicieli Olympus Polska (fachowca od systemu E - nazwiska przez grzeczność nie wymienie, ale myslę że niektorzy się domyslą) była to serwisowa część zamienna nie sprzedawana poza usługami serwisu. Po interwencji w zarządzie firmy Olympus Polska i paru mocnych slowach oraz grożbie upublicznienia korespondencji w fachowych pismach fotograficznych otrzymalem nieodplatnie owe zaślepki przesyłką kurierską (na koszt Olympus Polska)
    Słyszałem tą historię od osoby, o której piszesz. Było dokładnie tak jak ci powiedział, ta zaślepka była elementem serwisowym i ni diabła nie dawało się tego zamówić. Ot, uroki korporacji.
    Moim zdaniem, to jednak nie jest źle, że ktoś o tobie pamiętał. Teraz zaślepki znajdują się w normalnej sprzedaży i każdy może sobie kupić.
    Co w tym złego?
    Tylko proponowanie przesłania sprawnego, prawie nowego E1 do serwisu w celu wkręcenia zaślepki to jakby nie patrzeć idiotyzm.

Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Tylko proponowanie przesłania sprawnego, prawie nowego E1 do serwisu w celu wkręcenia zaślepki to jakby nie patrzeć idiotyzm.
    Jasne, jasne, pisałem - korporacja. Inaczej wtedy się tego załatwić nie dało. To nie była ściema specjalisty.
    ps. Gdyby serwis był w PL, to by tego problemu nie było. Przesłanie E1 do Olka, to był by pierwszy etap dłuuuugiej podróży.

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Jasne, jasne, pisałem - korporacja. Inaczej wtedy się tego załatwić nie dało. To nie była ściema specjalisty.
    ps. Gdyby serwis był w PL, to by tego problemu nie było. Przesłanie E1 do Olka, to był by pierwszy etap dłuuuugiej podróży.
    Dało sie - tak jak pisalem po interwencji w zarządzie firmy przeslano mi zaślepki przesyłką kurierską po 4 dniach.

Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Dało sie - tak jak pisalem po interwencji w zarządzie firmy przeslano mi zaślepki przesyłką kurierską po 4 dniach.
    Może to jednak tylko pozytywny splot niezależnych okoliczności? Boję się (mając na uwadze pretensje klubowicza), że po przeczytaniu kolejnego twojego listu znajdzie się kupa ludzi piszących wnioski o darmowe zaślepki albo lampy błyskowe do zarządu, bo klubowicze dostają takie po interwencji u prezesa. Dobrze, że mam ksywkę Radio Erewan .

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Ja wcale nie chcialem darmowych zaslepek - chcialem je najnormalniej w świecie kupić.
    Widocznie firma Olympus Polska uznała, że za takie idotyczne potraktowanie mnie powinna to zrobić nieodpłatnie.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mini21
    Ludzie, macie szczęście.

Wam firma Olympus przysłała za darmo po pare sztuk, a mi każe sie kontaktować z jakąś firmą i płacić po 5-7 zł za szt.

Co wy zrobiliście że dostaliście je za darmo, bo może ja robie coś nie tak, czy firma Olympus Polska zaczeła oszczędzać na klijentach?
    Za darmo to mozesz dostac po buzi, gdzie chcesz, bez placenia za przesylke.
    Miaukolisz przez dwa posty o darmowych zaslepkach. Czlowieku to drogie hobby jak nie masz 12 zlotych to hoduj chomiki, daja szybkie przyrosty.
    czesc.Ch.
    P.s.zalosne.

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    hehe, podpisuję się pod powyższym... może chłopak dostał OLKA od cioci a żeby kupić zaślepkę to żal d****o sciska. typowa pretensjonalna mentalność: "dajcie za free, bo mi się należy".

p.s. chomiki też trzeba karmić, co kosztuje, więc masowa hodowla odpada w przedbiegach...

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Boję się (mając na uwadze pretensje klubowicza), że po przeczytaniu kolejnego twojego listu znajdzie się kupa ludzi piszących wnioski o darmowe zaślepki albo lampy błyskowe do zarządu, bo klubowicze dostają takie po interwencji u prezesa. Dobrze, że mam ksywkę Radio Erewan .
    Z tymi lampami błyskowymi to dobry pomysł.
    Pozdrawiam:
    Andrzej

mini21
    Gość
    A mi Olympus Polska przyslal dwa komplety zaslepek do E1 -ZA DARMO.
    No to sora, ale jak widać można coś za darmo dostać, nie tylko w ....