zrobie tak samo jak już tylko taką zaślepkę dostanę...Zamieszczone przez skow
pozdrawiam z wrocławia
marcin
p.s. Karool dzięki za pomoc!
zrobie tak samo jak już tylko taką zaślepkę dostanę...Zamieszczone przez skow
pozdrawiam z wrocławia
marcin
p.s. Karool dzięki za pomoc!
A mi Olympus Polska przyslal dwa komplety zaslepek do E1 -ZA DARMO.Zamieszczone przez chomsky
![]()
A do czego ta zaślepka na lampę potrzebna? Ja swoją ściągnąłem, leży w bezpiecznym miejscu a na codzień noszę bez zaślepki i nie widze żeby się coś złego działo, tak łatwiej się zakłada lampę i nie trzeba sobie głowy zawracać pierdołami.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Ja podobnie, zaślepke od lampy noszę w pokrowcu na obiektyw i jeszcze jej ani razu nie założyłem. Co do koreczków od synchro i kabelka to u mnie są tak przykręcone że nie da rady ich zgubić.Zamieszczone przez luc4s
było sobie życie
Ludzie, macie szczęście.
Wam firma Olympus przysłała za darmo po pare sztuk, a mi każe sie kontaktować z jakąś firmą i płacić po 5-7 zł za szt.
Co wy zrobiliście że dostaliście je za darmo, bo może ja robie coś nie tak, czy firma Olympus Polska zaczeła oszczędzać na klijentach?
Trzeba w tej firmie niektórych ludzi op......ćZamieszczone przez mini21
Dobra, oto treść wiadomości którą otrzymałem:
WITAM,
zaślepka o której mowa nosi symbol VE 253700, KOSZTUJE OKOŁO 5-7 ZŁ, w celu
zakupienia jej prosze o kontakt z firmą:
SKLEP SAYSONIC
ul. Świętojerska 16
00-202 Warszawa
tel. 22-831 53 84, 22-635 77 39
pon-pt - godz. 11.00-19.00, sob 11.00-16.00
email: info@saysonic.com.pl
POZDRAWIAM SERDECZNIE
please remember:
"mju 700 - performs brilliantly, even at night"
Ewelina Chrześcijan
Dział Systemów Obrazowania
Olympus Polska Sp. z o.o.
00-236 Warszawa, ul. Świętojerska 5/7
tel. (0 22) 860 00 77 w. 201, fax. (0 22) 635 99 88
ewelina.chrzescijan@olympus-europa.com
Chyba Olympus zaczyna oszczędzać.
Przypuśćmy że nie mieszkam w wawie i teraz musze zapłacić 7 zł za zaślepke + ok 5 za przesyłke, co daje razem 12 zł.
Jak dla mnie 12 zł za kawałek plastiku to troche przydużo...
Czy mam po prostu napisać, że powinienem dostać ją za darmo, powołać się na to forum, czy co, bo już nie wiem?
O! A jest jakaś promocja? Dają w Olku za darmo zaślepki?Zamieszczone przez mini21
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Tak ... zaślepki na głupotę !Zamieszczone przez RadioErewan
To i tak nieźle Ci napisali - mi ta sama Pani zaproponowała przesłanie korpusu do serwisu Olympusa w celu dokonania montazu w/w zaslepki - wedlug przedstawicieli Olympus Polska (fachowca od systemu E - nazwiska przez grzeczność nie wymienie, ale myslę że niektorzy się domyslą) była to serwisowa część zamienna nie sprzedawana poza usługami serwisu. Po interwencji w zarządzie firmy Olympus Polska i paru mocnych slowach oraz grożbie upublicznienia korespondencji w fachowych pismach fotograficznych otrzymalem nieodplatnie owe zaślepki przesyłką kurierską (na koszt Olympus Polska)Zamieszczone przez mini21
Pozdrawiam:
Andrzej