ja właśnie kupiłem na www.misco.pl. Trzeba było parę dni poczekać, ale warto, bo cena jest rozsądna a poza tym w innych sklepach po prostu nie było
pozdrawiam
ja właśnie kupiłem na www.misco.pl. Trzeba było parę dni poczekać, ale warto, bo cena jest rozsądna a poza tym w innych sklepach po prostu nie było
pozdrawiam
Miesiąc temu kupiłem od ręki za 120 złZamieszczone przez FragleS
ASTER Warszawa ul. Osowska 45 (22) 870 24 82
jest na stronie
http://www.partner.olympus.pl/kontakt.html
Teraz ja mam skromne pytanie - gdzie można tanio kupić muszlę oczną? Ja swoją zgubiłem
Może komuś rzucił się przypadkowo w oczy niedrogi sklep?
Z góry dziękuję
http://www.fotozakupy.pl/sklep/page/...t/product/3884Zamieszczone przez FragleS
Kupiłem tam ME-1 od ręki tylko trochę drogo...
oj, faktycznie drogo... wszędzie poszaleli z tymi cenami![]()
Zamieszczone przez Woytec60
Tam też kupiłem... drogo, ale dostałem spory rabat, bo brałem lampę FL36 i aku do niej, oraz jakieś filtry i kartę CF ... łącznie za ponad 1300 zł, a dostałem rabatu prawie 100 zł i przesyłkę free (na drugi dzień paczka u mnie
).
Pozdrawiam
FragleS
witam
mam muszlę z E-500 , po zakupie lekkie rozczarowanie , moze spodziewałem sie cudu ?
po dłuzszym uzytkowaniu , jest ok - moim zdaniem przez to ze odstaje od korpusu to duzy plus , dla mnie takie rozwiazanie jest lepsze niz standard, minusem jest natomiast to , ze bardzo łatwo ja zgubić przy wkładaniu i wyjmowaniu z torby/plecaka , miałem juz parę razy taka sytuację , ze szukałem jej po sladach![]()
pozdr
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
Ostatnimi czasy 95% zdjęć robię 50tką 1.4. Przy świetle max 2.4.
Czy muszla 1.2x dużo by mi pomogła?
edit. oczywiście przez odpowiedni adapter.
Obraz w wizjerze jest większy o 20%.
Minusem jest to, ze trzeba dobrze przycisnać oko do olularu żeby widziec nastawy z prawej strony. Ale samo powiększenie, mimo, ze nie wielkie, pomaga sporo.
Przynajmniej mnie
Ostrzyłem ręcznie Sigmą 105/2.8 i nawet nieźle mi to wychodziło.
Jeszcze ze standardowa matówką.