zrozpaczony konik polny, chlopak przegral wszystko w karty, jest zalamany... zaraz skoczy
dzieki PiotrGrześ za poprawienie mnie bo to ostry babol byl, dzieki tez za komenty
zrozpaczony konik polny, chlopak przegral wszystko w karty, jest zalamany... zaraz skoczy
dzieki PiotrGrześ za poprawienie mnie bo to ostry babol byl, dzieki tez za komenty
SuperTen konik jet w naprawdę fajnej pozie. Wg.mnie wygląda raczej jakby wypatrywal nalotu
![]()
"Jeśli chcesz uniknąć krytyki - nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim" (Elbert Hubbard)
OM-D i OM1n: 12-50 Panas 20/1,7 OZ 50/1,8 OZ 135/3,5 vivitar 28/2,5 metz 54mz4i.
Bardzo fajne zdjecie. Makro , to nie tylko pokazać "gościa", to także coś o nim powiedzieć. I według mnie, to się Tobie udało, no i na miejscu komentarz do udanego zdjęcia. Na +
Pozdrawiam
[ Dodano: Wto 06 Cze, 2006 ]
Choć powinno być "zrozpaczony", ale to tak na marginesie.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Swietnie dobrany tytul i opis uczuc konika do zdjecia, za to wielki plus bo malo kto decyduje sie napisac cos wiecej o zdjeciu. Samo zdjecie bardzo dobrze wykonane, kolory naturalne dobrze nasycone, swiatlo jest bardzo dobre co widac na platkach kwiatu a sam konik sliczny![]()
Pozdrawiam
Kuba
zrozpaczony, bo mu kolega dziewczynę bałamuci na drugim kawiatku..![]()
świetne zdjęcie..
"grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą.." - z olympusem c-770..
nie dziewczyne ino chłopaka, bo ten konik jest inny
Boskib_ /c70 zoom/