jest taki jak mój..tutaj
jest taki jak mój..tutaj
BLL-1 Bateria do gripa do e1...
BLM-1 Hahnela w Komputroniku jest po 86PLN.
uzywam GP od 2lat i jest spoko (z tym ze nie wiem czy to ten sam model co w linku)Zamieszczone przez black_bird
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
ja mam nawet wrażenie, że mój GP sprawuje się lepiej niż markowy olkowy aku - pewnie placebo, ale jestem w stu procentach zadowolony z zakupu.
Ja mam dokładnie ten.
Pozdrawiam
Moje GP tez super
A mi juz drugi Hahnel nawala... 250-300 zdjec... Po swietach odsylam do wymiany...
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Witam
Mam ten sam problem co kolega. Dzisiaj dostałem Hahnel HL-M1 OL z Komputronika i co wkładam do E510 nie działa myslałem że pewnie rozładowana. W ładowarce naładowała się w 2 godziny wkładam do aparatu aparat się nie uruchamia. Dziadostwo i tyle.
Nie wiem czy odesłać i skorzystać w prawa zwrotu do 10 dni, czy reklamować i ządać wymiany ale z tego co widzę to towar juz na wyczerpaniu![]()
Ostatnio edytowane przez d@nielski ; 3.04.08 o 21:52
Racja jest jak **** każdy ma swoją.
mnie padł tylko jeden, bezproblemowo wymienili na nowy... pozostałe 3 chodzą póki co.
dog_master:
nie przemroziłaś tego ogniwa za bardzo? bo dziwi mnie że tak wykańczasz jednego za drugim.
Dzisiaj w komputroniku zamówiłem zamiennik BLM-1 ale GP, chociaż gość mi proponował hanhela. Zobaczymy, jak sprawują się GP od komputronika.