Strona 21 z 29 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 284

Wątek: BLM-1 na markowych ogniwach , gdzie ???

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar black_bird
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez barber
    Cytat Zamieszczone przez paszczol
    Właśnie dotarła do mnie BLM-1 Maxxcel'a 3500 mA. Naładowała sie w godzinę, ciekawe jak będzie pracować. Jak stestuję, to napiszę. Kupiłem przez Allegro - u tego sprzedawcy Allegrowicz
    Napewno nie ma więcej pojemności jak 1250mAh. Ja kupiłem Taki to dopiero atrakcyjny zakup. Sprzedawca wywiązał się z transakcji wzorowo.
    Jak sie spisuje, to z Wrocławia a ja jestem stąd wiec moge osobiscie podejsc i kupic, poczekam jednak na Twoją opinię ...

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dzemski
    kupiłem 2 lata temu na alledrogo. Cena była około 100 zł. Przez 2 lata korzystam i na ostatnim ślubie i weselu machnąłem na niej ponad 700 fot :)
    Patrzylem na strone GP http://www.gpbattery.pl/gp.php?section=produkty&sub=38

Mają inną symbolikę, BLM1 nia ma w ofercie, jesli mozesz zerknij jaką masz symbolikę? Moze to ktorys z nich? Rano zadzwonie i spytam ich.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Śląsk
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez black_bird
    Cytat Zamieszczone przez barber

Napewno nie ma więcej pojemności jak 1250mAh. Ja kupiłem Taki to dopiero atrakcyjny zakup. Sprzedawca wywiązał się z transakcji wzorowo.
    Jak sie spisuje, to z Wrocławia a ja jestem stąd wiec moge osobiscie podejsc i kupic, poczekam jednak na Twoją opinię ...
    Jeszcze jej nie użyłem (za 1 zł grzech było nie kupić) teraz cykam na oryginalnej.

| OlyJedi Awatar paszczol
    Mieszka w
    Dawniej - Bydgoszcz
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    No przetestowałem już parokrotnie i muszę powiedzieć, że jestem w 100% zadowolony. Mam wrażenie, że chodzi podobnie długo co oryginał, a co najmniej 80% oryginału. Na ilość cyknięć nie patrzę, bo czasem robię Raw, czasem jpeg a te zapisują się z różną prędkością. Polecam.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    No przetestowałem już parokrotnie i muszę powiedzieć, że jestem w 100% zadowolony. Mam wrażenie, że chodzi podobnie długo co oryginał, a co najmniej 80% oryginału. Na ilość cyknięć nie patrzę, bo czasem robię Raw, czasem jpeg a te zapisują się z różną prędkością. Polecam.
    Podjechalem dzis i kupilem BLM 1 w "Fotoenergii" jeden akumulator w cenie 34 zł, ma zwiększona pojemność co nie bardzo mi sie podoba. Na razie ładuję go i poobserwuje jego pracę, muszę wiedzieć z czym pójdę w plener ...
    Wziałem też przy okazji 2G Kingstone za 60 zł.
    Jak coś będzie nie tak, dam znać tutaj ...

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez dzemski
    Dzemski, dzieki za szybkie info ;) pozwolilo mi to zlokalizowac namiary na hurtownie we Wrocławiu:
    http://szczegoly.pkt.pl/fortis_hurto...5beeac20f.html

Mają te BLM1 w cenie 79 zł, na razie nie ma na stanie magazynowym ale mila pani Joanna podała mi maila i poinformuje kiedy będą. Na razie pomęczę tę sztukę z Fotoenergii i zobacze co jest warta, ta Twoja budzi jednak większe zaufanie ...;))

Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Potestuj jeszcze i napisz jeszcze raz, jak się ma po kilku ładowaniach.
    Z 4 posiadanych przeze mnie akumulatorów Maxxcel'a, dwa są niezłe, jeden działa połowę krócej, a jeden działa tylko bezpośrednio po naładowaniu, po odłożeniu na 24h okazuje się rozładowany. Z tym, że żaden to nie jest BLM-1, a mam zamiar kupić. Myśl, że wdrapię się na jakąś górę i braknie prądu wyjątkowo mi się nie podoba.

| OlyJedi Awatar paszczol
    Mieszka w
    Dawniej - Bydgoszcz
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Chętnie bym potestował, ale przez tydzień już (i najbliższy też) pracuję od 9 do 22
    Braknie czasu...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria
    ja się tylko raz dałem nabrać na PowerGolda i więcej nie dam. Po pierwszym ładowaniu 600 zdjęć, po 2 ładowaniu 300 zdjęć, po 3 ładowaniu 40 zdjęć, 4 ładowania nie było, bo ładowarka sygnalizowała błąd. 70 zł w błoto poszło, a mogłem dołożyć 30 i mieć hahnela, czy GP. No ale za 2 razem kupiłem już GP