dog_master:
istnieje pojemnik w kształcie BLM-1 do którego wkłada się trzy bateryjki CR123A.
Wygląda to tak:
dog_master:
istnieje pojemnik w kształcie BLM-1 do którego wkłada się trzy bateryjki CR123A.
Wygląda to tak:
O, dzieki Rodia :) Szkoda, ze to CR123A :( Dobrze wiedziec, ze istnieje :) A ja mam po prostu duzo aku. AA i na awarie byloby fajne :) A jak nie ma, to trudno ;]
Hmm... Dorjan, a wiesz, ze mozliwe, ze sie skusze? ;) Bo na dniach bede kupowala baterie do telefonu, a on taką ma :D Więc jezeli zdecyduje sie na tą od niego [jeszcze musze sobie porownac, bo sa rozne modele ;)], to pewnie i aku. się zapląta ;)
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Kup sobie FL50 i zacznij walić seriami - problem sam się rozwiążeZamieszczone przez dog_master
![]()
rodia - czy to jest ten sam pojemnik, który był kiedyś dawany przez Olka do "ubogiego" KITa E-500 razem z 17,5-45?
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Witam
Przepraszam, że może trochę off topic.
Kiedyś na ślubie widziałem jak fotograf do aparatu miał kablem podłączone pudełko z zasilaniem które trzymał zawieszone na pasku.
Co to za system? Nie jestem pewien teraz czy kabel był podpięty do aparatu czy do lampy.
W każdym razie miało to sporą pojemność, bo wykonał kilkaset zdjęć na ślubie i weselu oraz jakieś pozowane w międzyczasie i myślę, że 90% z lampą.
Pozdrawiam
Zamieszczone przez Sagarmatha
Więcej szcegółów:
Zestaw wysokiego napięcia
Dziękuję.
[quote="RobertW3D"]HeheheZamieszczone przez dog_master
FL36 musi mi starczyc
Wlasnie do niej mam zawsze kilka kompletow aku. przy sobie
![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Witam... używa ktoś co najmniej od kilku miesięcy aku PowerKing ( w sklepach, np. Foto-tip informują, że jest na oryginalnych ogniwach GP ). Ciekaw jestem jak zachowuje się po 20-30 cyklach.
Mam od ponad roku zamiennik GP i działa bez zarzutu . Gp wykonuje ogniwa także dla innych producentów i być może że BLM1 są właśnie te ogniwa.Nie wiem czy był ten wątek ,ale oprócz jakości ogniw duży wpływ na żywotność akumulatora ma elektronika zamknięta w akumulatorze a także niedopuszczanie do ich przemrożenia .
E-300/14-45/40-150/CF1GB/M54MZ4/HLD-3/
Witam
Znalazłem na Allegro odpowiednik BLM-1 firmy Hama z 5 letnią gwarancją. Co myślicie o tych akumulatorkach? Czy ktoś miał z nimi do czynienia?
http://www.allegro.pl/show_user_auct...93&gr_id=11728
Pozdrawiam
Olympus E-510, ED 14-42, ED 40-150