Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: lednica 2006

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Szczerze to nie jestem za takim czymś, że rodzice pstrykają X fotek swoim dzieciom, bo jest to kościół, to raz, a dwa, komunia i błysk fleszy naprawde rozprasza uwage dzieci a nie oto chodzi. Focę dużo uroczystości kościelnych, dosyć wysokich rangą i też bardzo nie lubię jak ktoś mi włazi w paradę i błyska.

Na takich uroczystościach wazne jest zeby zatrudnic profesjonalistę a nie "profesjonalistę" i jemu spokojnie powierzyć robienie zdjęć. Ew. samemu focic z daleka i bez flesza.
    Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez luc4s
    Szczerze to nie jestem za takim czymś, że rodzice pstrykają X fotek swoim dzieciom, bo jest to kościół, to raz, a dwa, komunia i błysk fleszy naprawde rozprasza uwage dzieci a nie oto chodzi. Focę dużo uroczystości kościelnych, dosyć wysokich rangą i też bardzo nie lubię jak ktoś mi włazi w paradę i błyska.
    Tak zgadzam się z Tobą - dlatego napisałem "plusy i minusy" o minusach (pod względem rodzica) napisałem o plusach napisałeś Ty

Pozdrawiam
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

| OlyJedi
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    dla mnie bomba moja kobita tez sie ucieszy ze zdjec bo nie zapomniala ode mnie aparatu wziac

robin102
    Gość
    udane foty pod względem techniki (jak dla mnie) i samych ujęć . 4 ,5 i 10 chyba najbardziej mi przypadły do gustu.
    Warto było pojechać tylko może za dużo ich zrobiłeś 600 !!! ja bym zrobił max 2 X po 36
    Dżizas ilo to teraz siedzenia przy komputeros.

| OlyJedi Awatar WUJEK MARO
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Uważam, że ze wszystkich zdjęć, które przedstawiłeś, na uwagę zasługuje szczególnie pierwsza seria. Stąd wniosek (subiektywny), że dokonałeś słusznej selekcji.
    Zdarza mi się, że zabieram aparat i dla sportu fotografuję imprezy, których w moim mieście nie brakuje. Ich wspólną specyfiką jest to, że "plan zdjęciowy" przygotowany przez organizatorów nie zawsze spełnia nasze oczekiwania. Zwróc uwagę na swoje zdjęcie nr 1 - o ile byłoby lepsze, gdyby dolnej części ogonka nie zasłaniał parasol (bo ktoś nieczuły na takie symbole może w pierwszej chwili ryby nie dostrzec). Do czego zmierzam? wiadomo, że w takich sytuacjach trzeba szukac najlepszego punktu widzenia i wydaje mi się, że w tej sytuacji wyciągnąłeś wszystko co się dało. No może prawie wszystko - Rafał Czarny więcej
    Zdjęcie nr 2 podoba mi się najbardziej. Nie ma co narzekać, że troje z osób na pierwszym planie odwraca się od obiektywu - na tej focie widać ruch i niemal czuć dym kadzideł. Brawo! Niezłe ujęcie ludzi tworzących dwa plany (kadrowanie chyba jednak też lepsze u Rafała Czarnego, ale to drobiazg).
    Fotka trzecia jest po prostu ciekawa jeśli chodzi o temat, wydarzenie.

A co do reszty - zainspirowało mnie zdjęcie biegnących ludzi. Chciałbym zrobić kiedyś podobne, ale niemal z poziomu podłoża, szerokim kątem. Pozdrawiam, czekam na następne reportaże lub pojedyncze kadry! MK

Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    No to macie jeszcze i pozniej (jutro) kilka ciasniejszych kadrów i na tym koniec, ew. moze sie pobawie w PS z poszczegolnymi fotkami.

14

15

16

17

18

19

20

Awatar nib
    Mieszka w
    poznań
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    naprawde super foty, widac klimat swietowania, zabawy, a i chyba tez pogoda dopisala, co widac na ostatniej fotce.
    P.S. powaznie masz 19 lat??? twoj awatar mowi mi ze masz troche wiecej pozdrawiam

Awatar Yello_35
    Mieszka w
    Zgorzelec
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Kawał dobrej roboty , co tu wiele gadać
    Akredytacja wiele spraw załatwia - ja nie miałem na zlocie a i tak przejechałem się jeepem Gość myślał , że jestem z gazety - tak przekonująco go ustawiałem do fotki
    IS 500 + osprzęt ; marny C 480
    Pozdrawiam serdecznie - Yello 35

Siła reputacji
    149
    Moja galeria
    Naprawdę, mam dowód zeskanować?

Ale wszyscy mi mówią, że wyglądam na więcej, a wyglądam tak http://luc4s.info/albums/ludzie/auto...449%20copy.jpg

No i na koniec papieski śmigłowiec, w którym JPII przeleciał 10 lat temu nad Lednicą.

Awatar nib
    Mieszka w
    poznań
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    no na tym zdjeciu juz ci moge uwierzyc w te 19 lat, ale awatar jak nie twoj