Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: E-1 i CF 4GB

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    irupo:

SanDisk Ultra II 4GB... tak czy inaczej, zasadzę to jeszcze do innej maszyny na CF i obadam jak tam wygląda sprawa z pojemnością.

na stronie producenta przy kompatybilności E-1 z ich kartami jest jak wół wpisane 4GB i 8GB, więc może egzemplarz karty jest świetny...

p.s. fotobank dobra rzecz, ale już pisałem że nie bardzo mnie to bawi... jak będzie trzeba to może kiedyś, ale to ostateczność.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar andytown
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Karol a nie masz przestawionego przełącznika na karcie na dwie partycie po 2 GB, taki mały dzyndzel na karcie,... włóż do jakiegoś czytnika i zobacz czy widzi dwa czy cztery...

Mój Sandisk ma taki dzyndzel
    Próbowałem już wielu kochanek i zawsze wracam do OLI

www.fotochwila.pl - zdjęcia ślubne, portrety

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    andytown:

wygrałeś a ja dałem ****... mogę sobie napisać RTFM albo YYFH...

oglądałem kartę i widziałem te cyferki na odwrocie, ale nie skojarzyłem, że kreski prowadzą do przełącznika zakopanego w rowku karty... f**k, to tak jak ze starymi hadekami, gdzie ograniczało się pojemność dla starych kontrolerów EIDE.

dzięki Twojej wskazówce nie muszę ganiać jak głupi żeby sprawdzić kartę w innym OLKU, Trabancie czy innych sprzętach, więc jeśli kiedyś spotkamy się na jakimś spocie, stawiam browara!

info przyda się innym, bo karty tanieją...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów