Na drugim widać sufit odbity w blasze, a pierwsze deczko kurzu się zostało na konwerterze.
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Rzeczywiście, jest odbicieale to ściana nie sufit. Ok na przyszłość będę na to zwracał uwagę
BTW. Co tak dziwnie sie mój pierwszy post ułożył?
Skalowanie obrazków - będę to badać, ale pewnie nie zachowałeś przepisowych 640 pixeli na szerokość.Zamieszczone przez Moog
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
Pewnie tak, ale nie wydaje Ci się że takim optimum jest 800x600? Tymbardziej teraz. A te skalowanie to nienajgorszy pomysł. Jakieś jeszcze opinie? Oprócz kurzu i odbicia jest ok?
kolejne
fotki dobrze doświetlone , ale troszkę za "szczegółowe" , na pierscieniu z prawej strony można by wygasiś te rozświetlenie , ale jak ?? I tak mi się wydaje ,że na takich zdjęciach nie koniecznie trzeba operować GO , tak moim zdaniem subiektywnie, a i jeszcze uwaga : polarek by się też przydał do wszelakich powierzchni odbijających swiatło , jak chcesz to wpadnij i weźmiesz na kilka dni.
Dzięki robin za propozycję ale jednak musze się zaoptrzyć w swój własny, zresztą ten king nie jest najwyższych lotów (bez obrazy). Jutro pokombinuję znowu. Może ktoś by swoje fotki reklamowe wrzucił? robin?
Polecam wam zobaczyć stronę www.logodesign.pl i zamieszczone na niej zdjęcia, przy części zdjęć mogę zdradzić niektóre tajniki fotografowaniaNajtrudniejsza sztuka fotografii reklamowej - chrom i szkło i naprawdę strasznie się namęczyliśmy by uzyskać tak czyste linie, odbicia, sterylność i porządek.
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
MichelCat ja ogólnie potrzebuję zdjęć na aukcję oraz do testów portalowych (tematyka informatyczna, elektroniczna), więc może w tym kierunku coś doradzisz?
zbudowałem tani, za to doskonały do tego celu namiot bezcieniowy z listewek i narzuconego prześcieradła, niwelujesz przez to niepotrzebne odbicia przedmiotów trzecich, przyda się tez polar i do fotografii przedmiotów na aukcje, sklepiki w zupełności wystarcza
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl