4 jest świetna.
mi tez się podoba 4, ciekawa.. pozostałe są ładne..![]()
"grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą.." - z olympusem c-770..
Mi w przeciwienstwie do poprzednikow 4 nie wpadla w oko tak jak 1 czy 2. Zdjecie 2 ma ladnie rozmazane tlo i dobre swiatlo na twarzy. Jedynka ma troche mroczny klimat przez czarny krzyz symbolizujacy smierc i ptaka siedzacego na jego czubku. Co do czworki to kawa ta kosztuje wiecej niz 0,70![]()
pomysl zdjecia bardzo dobry, ja bym inaczej kadrowal ale wiadomo to kwestia gustu.
Pozdrawiam
Kuba_psk
nie chodzi o to, że ta kawa nie kosztuje 0,70 zł..
ta fotka pokazuje, że nie ważne co przyniesiemy na grób i w czym, tylko dlaczego.. osoba, która postawiła ten "wazon" zrobiła to spontanicznie.. kwiat też nie jest z kwiaciarni, ale pewnie zerwany gdzieś po drodze..
gratuluje Ci dka, że wsród tego przepychu sztucznych kwiatów, i setek zniczy wypatrzyłeś właśnie takie coś.. do pełni szcześcia brakuje mi tylko bardziej ostrego pomnika, ale to już kwestia gustu jak to kuba_psk powiedział..![]()
"grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą.." - z olympusem c-770..
2 i 3 podobają mi się najbardziej. chyba nawet 2 bardziej. świetny pomysł z tym ujęciem.
Lubię klimaty cmentarne w fotografii.
1 - wybitna i wyjątkowa - bardzo mi się podoba , taka symboliczna ,
2 - ciekawy kadr , ładna ,
3 - tradycyjna ,
4 - komiczna i dobrze wypatrzona![]()
Powrzucaj jeszcze jakies inne jeśli masz![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Ale pytanie zasadnicze... czemu te fotki tak szumią??
Co do samych zdjęć to podobają mi się tak średnio, 1 i 4 ładnie wypatrzona.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
luc4s pyta o szum, wiec odpowiem, ze uzywalem olympusahyyy..
troszke moze przesadzilem, ale primo chcialem na spokojnie (nie ma spokojniejszego miejsca niz cmentarz) przetestowac wlasnie szumy na roznych poziomach iso, a sekundo, ogolnie wialo, bylem zmeczony tego dnia i np na 150-ciu milimetrach bardzo mnie kolysalo.
ptaszysko dla mnie jak ptaszysko, kompozycja nagrobna tez mnie tak bardzo nie rusza (chcecie - to wam zrobie galerie co u nas ludzie stawiaja na grobach)