maruda
co było na 4?
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
nie ma 4
maruda
no szkoda, że nie ma 4 bo numerek został...
blady
numerek tak a ocena Twoja nie...
maruda
echhh myślałem, że się wywinę, ale jeśli nalegasz...
Nie specjalnie mi się podobają te zdjęcia, nie są jakieś interesujące, ani nie są z drugiej strony bardzo kiepskie. Ot zwykłe zdjęcia, nie widzę w nich żebyś włożył(a) dużo inwencji twórczej.
blady
Pierwsze zdjęcie szpecą głębokie cienie na oczach dziecka (te cienie ze wstążek mniej mnie denerwują. W innych okolicznościach przyrody mogłyby nawet dodać uroku focie). W takich sytuacjach można się ratować doświetlając cienie lampą błyskową, ale trzeba odwrócić aparat do góry nogami, tak by błysnąć lampą z dołu pod rondo kapelusza.
Na drugim wadą jest centralny kadr. Czasami centralne kadry mają uzasadnienie, ale nie w tym przypadku. Gdyby przed tym krzyżem klęczała staruszka w chuścinie na głowie, to byłaby rewelka. Moim skromnym to z tej trójcy najlepsza fota.
Trzecie: krzywe jak pieron, leci w prawo. Niebo wypalone, za duży kontrast i przepały na trawie.
Szkoda, że zdjęcia nie mają wspólnego mianownika... Dziecko z przydrożnym krzyżem... no cóż. Foty w terenie oddają pewien klimat i to się liczy. Zawieraja jednak błędy.