Polara nie było z trzech powodów - kto zgadnie z jakich ma u mnie piwo. Obróbka owszem była, kilka kliknięc i ruchów suwaka - okolo 5 minut pracy. Ostatnio, podobną obróbkę stosuję na 50% moich zdięć.
Polara nie było z trzech powodów - kto zgadnie z jakich ma u mnie piwo. Obróbka owszem była, kilka kliknięc i ruchów suwaka - okolo 5 minut pracy. Ostatnio, podobną obróbkę stosuję na 50% moich zdięć.
choc obrobka programowa to moje drugie imieprzesadne kontrasty pomiedzy strasznymi burzowymi chmurami a wiosnenna laka mnie osobiscie kluja po oczach. nie wiem, moze dlatego, ze mam we krwi wyobrazenie takiego ujecia z cyfraka. (tzn, ze nie mozliwe)
To ja wam pokaze tęcze symboliczną, podobną do tej wczorajszej nad Birkenau.
Fota zrobiona w zeszłym roku podczas Zjazdu Młodych nad Lednicą, tęcza wyszła w momencie procesji do ołtarza.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Osobliwa ta tęcza z kratownicą, gratulacje pomysłu.
na ten obiektyw nie da sie zalozyc filtrowZamieszczone przez jacek2004
![]()
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
luc4s swietne miejsce... podoba mi sieKurcze gdyby jeszcze jakos idelanie po luku obok tej 'bramy ryby' poszla to byloby wogle super!
Jacek 2004 - wg mnie polara nie było sensu używać bo kąt padania promieni słonecznych był zły. Inaczej mówiąc , sądząc po cieniach miałeś słońce za plecami.
Będę miał to piwo?![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
hehe Yello_35 jeszcze jeden powod :P
Jacku,
jestem spragnionym piwa, zaryzykuje odpowiedzi:
1. większość filtrów polaryzacyjnych ma tendencję do oddawania kolorów w cieplejszej tonacji barw w porównania z rzeczywistością.
2. przyciemnianie błękitu nieba
3. trudnosc przy właściwym skręceniu filtra polaryzacyjnego, zn. w pozycji identycznej jaką zajmuje aparat
pozdrawiam,
excel