Fajnie na Twojej fotce tęcza pali w budynek![]()
Moje też nie do oceny bo nawet nie chciało mi się w domu wyjść - z okna robione![]()
Na ostatnim podwójna tęcza lekko widoczna.
Nie wiem czy Twoja zachęta do fotografowania tęczy miała oznaczać doklejanie takich fotek do tego postu ale już przepadło![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Jak najbardziej można wrzucać do mojego posta
mente et malleo
choc na zdjeciach nie widzialem ich zbyt wiele, to powiem, ze ta jackowa, dwutysięczna czwarta tęcza ujeta najlepiej ze wszystkich tecz ktore widzialem. super!
Jacek2004, czy ta fotka jest cokolwiek "poprawiana" czy tak z aparatu wyszła?
Ale nawet jeżeli to mi się super podoba.
A gdyby była jeszcze cała! - znaczy ta chmurka troszkę zasłania, ale nie można mieć wszystkiego![]()
E-500 DZK +35 +FL-36 +70-300 E-30
nie no.. co ty? fajnie, ze tak "przenika"A gdyby była jeszcze cała! - znaczy ta chmurka troszkę zasłania, ale nie można mieć wszystkiego
Jacek, Twoja tęcza rewelka. Napisz coś o tej focie, skąd te cienie na zbożu? Fota podkręcona mocno w PS, ale to dla mnie żadna wada (śmiać mi się chce z ludzi, którzy brzydzą się obróbką programową zdjęć). Ciekaw jestem jak i co zrobiłeś w PSie. Moim zdaniem zanikanie tęczy za chmurą to cały myk tej foty.
Jeszcze 2 minuty wcześniej tęcza wyglądała tak:
ale nie chciała się zmieścić w 14mm, a czas potrzebny na zmianę na 7mm (bieg do auta i wymiana, bo na polu ostro lało) spowodował że tęcza zaczeła znikać. Cienie pochodzą od przydrożnych drzew.
rewelacja... no ale polarek lub PSik byl?![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać