zdjęcie mojej mamci do oceny...
zdjęcie mojej mamci do oceny...
Jeb!
Nie bardzo czuję takie kadrowanie. Bo ani to połowa twarzy ani całość. Przycięta broda , czubek głowy.
Nie wiem jak ocenić i dlatego zaczekam co fachowcy w tym temacie mają do powiedzenia![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Zamieszczone przez maciozo
Zastanawiam sie co ma jedno z drugim wspolnego, jak do tego podejsc, jak ocenic Twoj zwrot, bo przyznasz, ze w "normalnym" odbiorze jakos nie uchodzi. Jezeli sie myle - prosze o krotkie wyjasnienie, moze bladze.Jeb!
Zdjecie mi sie nie podoba. Dobrales jakies dziwne, niewdzieczne ludzkiej twarzy kolory. Sposob ujecia nie pasuje do osoby, a tak naprawde, to mnie nie pasuje do niczego.
Sprobuj ponownie, moze przy lepszym swietle, ustaw mame inaczej i przedstaw jej twarz w calosci.
Powodzenia w fotograficznych zmaganiach.
Pozdrawiam,
excel
Mi by się może bardziej spodobało jak byś zostawił trochę miejsca na dole pod brodą i trochę więcej miejsca aby widać było włosy itp krótko mówiąc nie zostawić więcej miejsca z góry i z dołu aby było widać całą połowę twarzy![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
Excel,
"Jeb!" to chyba pozdrowienie albo coś w tym stylu - ale chętnie się dowiem jakie jest rozwinięcie słowa "Jeb!" coś pewnie jak pozdro=pozdrawiam. maciozo jak byś był uprzejmy rozwinąć "Jeb!" był bym wdzięczny.
Co do samego zdjęcia to wszystko dobrze tylko bardzo zmęczoną twarz przedstawiłeś, i przez to, że wzrok leci poza kadr, zdjęcie jest jakieś takie srogie. Technicznie dla mnie OK, ale chyba próbowałbym pokazać mamę w bardziej ciepłych klimatach.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
eee.. ze uciete to nic. bardzo fajne. troche tylko mozna by inaczej poruszac, ale ja nie bede tepil takiej obcinki. mnie sie podoba. tylko kolory nie teges. ja to bym widzial w kierunku "zolto zielone". wiesz, takie 'amerykanckie'![]()
Przyciąga uwagę i o to chodzi!!! Kadrowanie nietypowe - zdecydowany atut ujęcia. Nie rozważamy urody modelki![]()