Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: mother

Mieszka w
    warszawa
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

mother

zdjęcie mojej mamci do oceny...

Jeb!

Awatar Yello_35
    Mieszka w
    Zgorzelec
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Nie bardzo czuję takie kadrowanie. Bo ani to połowa twarzy ani całość. Przycięta broda , czubek głowy.
    Nie wiem jak ocenić i dlatego zaczekam co fachowcy w tym temacie mają do powiedzenia
    IS 500 + osprzęt ; marny C 480
    Pozdrawiam serdecznie - Yello 35

excel
    Gość

Re: mother

Cytat Zamieszczone przez maciozo
    zdjęcie mojej mamci do oceny...
    Jeb!
    Zastanawiam sie co ma jedno z drugim wspolnego, jak do tego podejsc, jak ocenic Twoj zwrot, bo przyznasz, ze w "normalnym" odbiorze jakos nie uchodzi. Jezeli sie myle - prosze o krotkie wyjasnienie, moze bladze.

Zdjecie mi sie nie podoba. Dobrales jakies dziwne, niewdzieczne ludzkiej twarzy kolory. Sposob ujecia nie pasuje do osoby, a tak naprawde, to mnie nie pasuje do niczego.
    Sprobuj ponownie, moze przy lepszym swietle, ustaw mame inaczej i przedstaw jej twarz w calosci.
    Powodzenia w fotograficznych zmaganiach.

Pozdrawiam,
    excel

| OlyJedi Awatar djus
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Mi by się może bardziej spodobało jak byś zostawił trochę miejsca na dole pod brodą i trochę więcej miejsca aby widać było włosy itp krótko mówiąc nie zostawić więcej miejsca z góry i z dołu aby było widać całą połowę twarzy
    Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Excel,

"Jeb!" to chyba pozdrowienie albo coś w tym stylu - ale chętnie się dowiem jakie jest rozwinięcie słowa "Jeb!" coś pewnie jak pozdro=pozdrawiam. maciozo jak byś był uprzejmy rozwinąć "Jeb!" był bym wdzięczny.

Co do samego zdjęcia to wszystko dobrze tylko bardzo zmęczoną twarz przedstawiłeś, i przez to, że wzrok leci poza kadr, zdjęcie jest jakieś takie srogie. Technicznie dla mnie OK, ale chyba próbowałbym pokazać mamę w bardziej ciepłych klimatach.
    blady

nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3

| OlyJedi Awatar dka
    Mieszka w
    Łódź, Radomsko
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    eee.. ze uciete to nic. bardzo fajne. troche tylko mozna by inaczej poruszac, ale ja nie bede tepil takiej obcinki. mnie sie podoba. tylko kolory nie teges. ja to bym widzial w kierunku "zolto zielone". wiesz, takie 'amerykanckie'

| OlyJedi Awatar WUJEK MARO
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Przyciąga uwagę i o to chodzi!!! Kadrowanie nietypowe - zdecydowany atut ujęcia. Nie rozważamy urody modelki

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów