Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: gotowi do startu?!

Mieszka w
    Bogatynia
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    dzięki za komentarze.. pewnie można było zrobić lepsze makra ,ale powiem szczerze, że te muchy nie tylko siedziały na skrzynce, ale latały również wokół.. bleeee... zgodze się z Tobą, Yello_35, że muchy sa paskudne.. ale nie smarowałam skrzynki łajnem.. może to jakiś nawóz był w ziemi i tak masowo się wykluły, nie mam pojęcia..
    "grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą.." - z olympusem c-770..

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Choć to może dziwnie zabrzmi, ale ładne to zdjęcie (muchy nieładne, jak to muchy. Sam właśnie dziś muchę sfociłem). Ja myślę, że to brązowe na zdjęciu to kupa.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Mieszka w
    Bogatynia
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    hahahaha.. Rafał Czarny, teraz to dopiero obrzydziłeś.. to nie jest kupa ani łajno! w Bogatyni sprzedają taką ziemię do kwiatów, odrazu z hodowlą much gratis..
    "grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam gdzie chcą.." - z olympusem c-770..

| OlyJedi Awatar WUJEK MARO
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Obserwacja przyrodnicza ciekawa, ale do mnie to zdjęcie nie trafia, a nawet raczej odpycha... Cóż, może nie dla mnie takie ujęcie naturalizmu. Pozdrawiam.

| OlyJedi Awatar falkirk
    Mieszka w
    Świętochłowice
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    zdjęcia bardzo ciekawe a co ważne pokazują że nie trzeba nawet ruszać się z domu by zrobić fajne zdjęcie a propos ja też ostatnio znalazłem coś w doniczce balkonowej i zrobiłem sobie z tego makro. Technicznie takie sobie ale uczę się dopiero i będzie lepiej pozdrawiam Wszystkich falkirk

| OlyJedi Awatar falkirk
    Mieszka w
    Świętochłowice
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

a to jest to zdjęcie które zapomiałem dołączyć poprzednio

Jeronimo: poprawilem linka (IMG)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów