To wklej je prawidłowo - wtedy my nie będziemy musieli klikać jak durni - mi w każdym razie to bardzo przeszkadza.
Daj:
po linku - żadnych spacji.
Czekamy![]()
To wklej je prawidłowo - wtedy my nie będziemy musieli klikać jak durni - mi w każdym razie to bardzo przeszkadza.
Daj:
po linku - żadnych spacji.
Czekamy![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Pierwszy raz cokolwiek tu oceniam - bo malutki w tym jestem, ale tu pierwsze co mi się rzuciło w oczy to smutek modelki, jakby za karę tam była i najgorsze miało by dopiero być przed nią.
E-500 DZK +35 +FL-36 +70-300 E-30
Rabi ma rację. Obejrzałem wczoraj te zdjęcia i dzisiaj jeszcze raz im sie przyjzałem i dziewczyna powinna być bardziej naturalna, wyluzowana, a Ty djus powinienes ocenic w jakiej minie jej jest najlepiej czy jak sie delikatnie usmiecha czy jak jest powazna. Ogólnie najwięcej mam zastrzeżeń do tego jak ona się ustawia do obiektywu, kwestia tego po czyjej stronie wina, czy Ty nic nie zrobiłeś z modelką, czy ona forsowała swoją nie najlepszą wizję na własne ustawienie.Zamieszczone przez rabi
Miałem okazję kilka razy na pokazach nowych apartów focić modelki które żyją z pozowania i jedno co mi sie nasuwa na myśl to, że bardzo ciężko zepsuć zdjęcie z taką dziewczyną.
Twoja dziewczyna nie jest zła, ale potrzebny jest tutaj dialog między obiektywem a nią. Chciałem zagłosować na 22 i 23 ale na jednym głowa za nisko, na drugim za wysoko... i w sumie nic nie znalazłem dla siebie.
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Co do modelki to zdecydowanie lepiej wygląda bez okularów. Ale mniejsza z tym. Nie dziwię się, że zdjęcie nr 5 zostało "zjechane". Gdyby dziewczyna założyła ciemne spodnie, zdjęcie byłoby do wyrzucenia (skasowania?)...
Mi ososbiście odpowiadają fotografie w otoczeniu zniszczonych murów. W większości fotek podoba mi się kompozycja, kadrowanie. Mam jednak zastrzeżenia do operowania światłem. Raz efekty cieni i mocnego światła wydają się rewelacyjne, gdzie indziej niedoświetlenie głównego obiektu kwestionuje poprawność ujęcia.
Oglądałem z dużym zaciekawieniem (ile można patrzeć na pieski, zamki i drzewka). Pozdrawiam!
Digart jak wiesz to trochę inne wymagania, z resztą... w poniedziałek trochę owa strona jak wiesz zmieni się i nie będzie mam nadziejętakiego jechania![]()
Ostatnia fota chyba najlepsza, ta modelka ma ogromny potencjał w oczach, niestety większość zdjęć to zdjęcia w okularach, trochę wymieszania, spróbój dobijaćlekko lampą, łagodzić ostre cienie, zróżnicować GO
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl