kierowany sentymentem do Wrocka spróbowałem nieco zmienic tą fotke... nie chcę poprawiac Autora wiec jedynie za Jego zgodą spróbuje zamiescic tu efekt tejże zmiany...
Pzdr.
kierowany sentymentem do Wrocka spróbowałem nieco zmienic tą fotke... nie chcę poprawiac Autora wiec jedynie za Jego zgodą spróbuje zamiescic tu efekt tejże zmiany...
Pzdr.
Dawaj nie krępuj się.
P.S. ostanio jestem wypłukany z weny twórczej :/
było sobie życie
ok, thx... w zasadzie najwieksza zmiana to wyprostowanie...
wedlug mnie teraz leci calkiem inna bajka. czyli wychodzimy z puenta: "obywatelu: prostuj swoje fotki!"
niezupełnie... wyprostowałem takze (bo zauwazyłem z nieproste drażnią 99% fotofanów) ale nie tylko - takze odciąłem połówkę postaci i nieco pobawiłem sie kontrastem, nasyceniem... a ze poprzednio zażartowałem ze tylko o wyprostowanie chodzi... kto jest spostrzegawczy to zauwazył takze to czego nie widac od razu![]()
na ulicy cichosza
było sobie życie
NIc dodać, nic ująć. Wspaniałe.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Piękna pocztóweczka , aż się chce tam pojechać.
Chociaż nie gustuję w zdjęciach nocnych, ale ta fotka mnie przekonuje do wieczornego Wrocławia.
Pzdr, TJ
Dzięki, zapraszam zapraszam WARTO !!! (tylko niech remonty się pokończą - chociaz te większe)
dam jeszcze drugie(mniej udane, z tego samego wieczora - było już trochę za ciemno)
ostoja
było sobie życie