Chyba nam trochę zdechł ten wrocławski wątek. Poniżej fotka do jego podtrzymania. Oczywiście z Rynku :/
Chyba nam trochę zdechł ten wrocławski wątek. Poniżej fotka do jego podtrzymania. Oczywiście z Rynku :/
Bardzo ładna reklama rynku - podoba mi się kadr z uciętym zawodnikiem
Zauważ przy okazji jak szpecą budynki tabliczki o przyłączu wodnym albo inne detale w ścianie. Nie lubię takiego flejstwa w eksponowanych miejscach.
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Masz rację. Na drugi raz przejade takie coś piecząteczką lub łatką.Zamieszczone przez Yello_35
Refresh
było sobie życie
Cósik za bardzo zadarłeś aparat co przy szerokim kącie dało efekt walących się budynków. I trochę za ciemne.
niech juz bedzie jak jest, ale z jasniejszym dolem. nawet na chama w fotoszopie.
tylko, ze teraz widac poucinane rzeczy:/
co zlego to nie ja, jak cos to sorry.
a we wroclawiu skoncza kiedys te remonty drogowe?? ilekroc tam bywalem za kazdym razem uczylem sie nowej trasy..
dka, jak zrobiłeś w Szopie, że niebo zostało ładne (ciemne) a reszta stała się jasna? Czy po prostu zaznaczyłeś chmury, odwrotność i rozjaśniłeś dół, czy jakiś inny patent?
nawet fajnie wszystko leci ,urok szerokiego kata , może jakby stało na baczność to bym się nie skusił słówka napisać
skopiowalem caly obrazek, ktory rozjasnilem (gora sie przepalila wiec ja wygumowalem dosc duzym miekim pedzlem. tak sie nie powinno robic. bo to typowa chamowa![]()
W końcu se kupię jakąś dobrą książkę do PS. I jeszcze ją przeczytamZamieszczone przez dka
.