takie u mnie mieszkają w ogródku szkodniki
1.
2.
3.
![]()
takie u mnie mieszkają w ogródku szkodniki
1.
2.
3.
![]()
Fajne portrety. Jak doświetlałeś twarz?
2 i 3 bardzo mi się podobają ze względu na uroczy uśmiech modelki. Technicznie nie mam uwag.
Rafale zawsze nawet przy dobrym swietle wale ludziom po oczach lampą ot takie stare przyzwyczajenie z analogowej lustrzanki. Podobnie i tutaj , moc błysku lampy wewnętrznej mocno skorygowna na "-1" polecam , spróbuj w końcu masz E500 i ona jest do wykorzystania.
Ta lampka dała niesamowicie dobry efekt. Wcale nie widać, że lampa była w urzyciu. Początkowo myślałem, ze tak ułożyło się światło o zachodzie. Teraz widzę malutkie błyski w oczach modelki.
Już pisałem super klory, doskonała plastyka.
Też potwierdzam, lampka w E-300 pracuje bardzo dobrze, szczególnie w takich właśnie sytuacjach.
PS
robin102 ostatnio to wygląda tak, jakbyśmy tylko my robili fotkiPowoli zarzucamy dwa fora
![]()
Jakoś nie mam przekonania do wbudowanej lampki i błysku bez rozproszenia prosto w twarz. Ale Twoje efekty są zachęcające, więc muszę popróbować.
bardzo ładnie. szczególnie 2 i 3. rzeczywiście efekt z lapmą wyszedł super.
Robin, czemu Anemiczka? Dziecko wygląda zdrowo. To Twoja córa?
a gdzie tam córka , szkodnik jakiś przyłapany w ogródku , ale anemiczna to jest .Bladziudka niesamowicie. Na fotkach z olka tego nie widać , ale w realu to strasznie.
Jak szkodnik, to z czego tak się cieszy? DDT i mina zrzednie.