Strona 54 z 156 PierwszyPierwszy ... 444525354555664104154 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 1558

Wątek: Esystem M42.

ja z chęcią kupię w przyszłości, ale niestety nie mam teraz szkiełka które w pełni wykorzysta możliwości dandeliona.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    zdecydowałem się
    teraz tylko czekać tydzień, dwa, trzy na przesyłkę

Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez vr
    Wygląda na to, że będzie sprzedawany w kilku wersjach zależnie od ogniskowej obiektywu.
    Sądzę jednak iż ważne to będzie tylko w E510 (stabilizacja) zaś w innych ten sam egzemplarz będzie potwierdzał ostrość dla różnych ogniskowych. Czy się mylę??

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez jo44
    Cytat Zamieszczone przez vr
    Wygląda na to, że będzie sprzedawany w kilku wersjach zależnie od ogniskowej obiektywu.
    Sądzę jednak iż ważne to będzie tylko w E510 (stabilizacja) zaś w innych ten sam egzemplarz będzie potwierdzał ostrość dla różnych ogniskowych. Czy się mylę??
    Z opisu wunika, ze własnie jest tak jak piszesz.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    nie działa też z E-1, ale nie mieli z tego powodu zbyt wielu uwag, bo ten model nie jest zbyt popularny w Rosji.
    jest/był też projekt, aby sprzedawać w komplecie dla trzech różnych ogniskowych z bonifikata dla kupującego.
    [wyczytane na różnych watkach]

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Olympus 4/3 AF confirm and Image Stabilize emulator chip

FULL description on English and HOW to BUY:

http://oly43club.ru/forum/index.php?showtopic=231

Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Pozdrawiam z pierwszym postem na tym forum! Sam mam szajsunga GX-10, ale pozwole sobie dopisac cos w kwestii szkiel M42 oraz lapania ostrosci:

Potwierdzenie ostrosci to jedno ale mozna tez sprobowac wymienic matowke na taka z klinem i rasterkiem. Nie wiem, czy ktos z was probowal wymieniac matowke w swoim sprzecie, ale nawet gdybym nie mial potwierdzenia, to na matowce (mam w GX-10) z klinem tez sie spoko ostrzy.

Rzucam tylko taki temat, nie wiem jak to wyglada w puszce Olkowej, moze ktos sie wypowie.

| OlyJedi Awatar rodia
    Mieszka w
    Koszalin
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez tomaszka
    Nie wiem, czy ktos z was probowal wymieniac matowke w swoim sprzecie, ale nawet gdybym nie mial potwierdzenia, to na matowce (mam w GX-10) z klinem tez sie spoko ostrzy.
    Gdybyś przeczytał ten wątek cały to nie pisałbyś tego.
    Kolumb - odkrywca Ameryki

Oleryk
    Gość
    Co chcesz?
    Chlopak świeży
    Było już duużo o wymiennych matówkach z klinem (i nie tylko).
    Trzeba tylko poszukac...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów