www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
kusicie tym m42...
jawi jak ustawiasz ostrośc przy samolotach w ruchu?
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
W tym wypadku ostrość na nieskończoność przysłona przynajmniej 5,6 a nawet 8.
Zdjęcie robione z odległości 200-300m.
Oczywiście nie wszystkie fotki będą extra. Ale jedna na trzy powinna być OK
Pozdrawiam Wszystkich
johan:
zamówiłem na allegro
jawi, dziekan
chłopaki zdjęcia rewelka. zachęcacie mnie do M42![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
moja przejściówka już w drodze i patrząc na Wasze efekty chcę sam poeksperymentować. Pozdrawiam.
Dodam, że mój Pentacon jest obecnie do wzięcia.
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Eddie - czemu sprzedajesz? może znalazłeś właśnie kupca
aha, właśnie zamówiłem w Lublinie przejściówkę - taką wersję z tą dziurką na popychacz przysłony? to dobry wybór? bo chciałbym podłączyć czasami Rubinara a pozostałe szkła chyba i tak będą działać
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
eddie - zajebiste fotki. respect stary
Lessie, wypuscilem Ci priva.Zamieszczone przez lessie
Jesli o przejsciowke chodzi, powiem szczerze, ze sam nie wiem. Swojej za bardzo sie nie przygladalem, czy jest to to, o czym piszesz.
Rafrog - dzieki!![]()
BernArt - Moje zdjęcia