pewnie tak , istnieje ponad godzinkę a tu już sporo wpisów, ale jest naprawdę ciekawy ... więcej takich![]()
pewnie tak , istnieje ponad godzinkę a tu już sporo wpisów, ale jest naprawdę ciekawy ... więcej takich![]()
hmmm... z pewnych powodow rzadko pisuję w rubryce ocen ale nie mogłem sie powstrzymac...
Po pierwsze gratuluje modelki tzn. małżonki![]()
Po wtore... Jacku, z całym, szacunkiem dla Twojego mistrzostwa foto... umniejszanie tego co piekne powinno byc karalne a Ty tak przyciąłes pierwszy kadr![]()
Po trzecie... no no... nie obracam sie w srodowisku foto raczej ale chyba widok kobiety z taką armatką... nie jest czyms zwykłymChyba moge pogratulowac Wam wspolnych zainteresowan takze na tej niwie
![]()
Jeszcze nie, ale powoli oswaja się z E-300Zamieszczone przez nib
![]()
qwerty dzięki za ocenę, zdięcia jak wszyscy zauważyliście były robione z pewnym podtekstem.
robin 102 po dokręcenu do E-300 naprawdę ma się wrażnie, ze ta rura wyrwie mocowanie, ale nie jest tak źle. Poza tym ze względów ergonomicznych lepiej trzymać za rurę, a body E-300 to tak na dokładkęCo widać na obrazku poniżej
![]()
przyznaję... swoją lepszą połowę masz na tych zdjęciach faktycznie pełną walorów... wałasnych jak i nabytych
pozdrawiam
Jacek - już od pewnego czasu obserwuję z jaką dumą prezentujesz żonęDziś dołączył do Niej aparat z długą lufą
![]()
Czy to jakaś aluzja z tą lufą?![]()
Poza tym wiele bym dał żeby moja żona była taka chętna do współpracy w tej kwestii![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
JACEK !!!!!!!!!!!!! kiedy spot we Wrocku ??!!![]()
było sobie życie
Acha 35-100 ma jeszcze jedną zaletę, kobieta używa go w ostateczności, wię nie jest mi podbierany, jak to bywa czasami z innymi szkiełkami![]()
No Jacku2004, mój zdecydowanie ulubiony post w kategorii fotograficzne "walory"nie mam uwag, gratuluję
![]()
Pozdrowionka
Fotki wypas widziałem także inne fotki z ftp olimpusa na który masz katalog swój fajowskie fotki![]()
![]()
Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl
Jeśli miałbym dokonać wyboru, to bez wahania wybrałbym walory kobiece, a nie olympusowskie!!!!!!!!!!!