Strona 6 z 16 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 152

Wątek: Dlaczego nie ma Olympusów E-system w sklepach?

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    andytown:

wiesz, można patrzeć różnie. ja tam lubię Panasa, bo Ich zabawki działają i są przemyślane (MATSUSHITA!!!). co ma powiedzieć biedny Pentax, którego oplata swoimi mackami Szajsung? w tym przypadku może się to faktycznie nie podobać...

dzemski:

taa, powiedz tylko kiedy składamy papiery na stołki specjalistów od E-System i negocjatorów warunków z FOTOWALETEM?

a może OLEK zatrudnia w Polsce tych samych fachowców, co VELBON? na te statywy czeka się miesiącami, bo ciągle coś... tyle czekam na DF-60, że aż mi biedny CX popękał od używania (serio...).

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez robin102
    Eddie kup NIKONa D50 ze szkłem 18-70 i wcale nie będzie gorszy od olympusa E300 czy E500 oby nie z kitowym tamronem18-55. A wypnij się na OLkA jak nie dba o klienta. Stracili przez cwaniactwo najlepszego detalist FJ. Nie chcieli dawać sprzetu w komis i na odroczoną płatność co jest powszechne. Cwaniaczki skośnookie i nasze dziewczyny Polskie w Oly PL.
    A wiesz, ze coraz powazniej to rozwazam? Z tego co widze, D50 mozna dostac bez bolu i z pocalowaniem w lapke. Roznica w cenie praktycznie zadna. Mozna powiedziec, ze to te same pieniadze. Czekam do konca tygodnia, jak sie sprzet nie pojawi w sprzedazy, to trzeba bedzie sie zdecydowac na innego producenta.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eddie
    Cytat Zamieszczone przez robin102
    Eddie kup NIKONa D50 ze szkłem 18-70 i wcale nie będzie gorszy od olympusa E300 czy E500 oby nie z kitowym tamronem18-55. A wypnij się na OLkA jak nie dba o klienta. Stracili przez cwaniactwo najlepszego detalist FJ. Nie chcieli dawać sprzetu w komis i na odroczoną płatność co jest powszechne. Cwaniaczki skośnookie i nasze dziewczyny Polskie w Oly PL.
    A wiesz, ze coraz powazniej to rozwazam? Z tego co widze, D50 mozna dostac bez bolu i z pocalowaniem w lapke. Roznica w cenie praktycznie zadna. Mozna powiedziec, ze to te same pieniadze. Czekam do konca tygodnia, jak sie sprzet nie pojawi w sprzedazy, to trzeba bedzie sie zdecydowac na innego producenta.
    Ja też przymierzam się do D50

robin102
    Gość
    RadioErewan patriotyzmu u mnie dostatek , graniczącego z glupotą chyba , trzy olympusy w moim domu , nie licząc tych co były kiedyś dawniej. Powinienem być traktowany jak specjalny klient w Oly Polska.(co się raz nawet zdarzyło)
    A nikon jak to Nikon robi dobre aparty , ale zdjęcia podobno najlepsze są z Canona.
    he he he

Mieszka w
    Bialystok
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Ja szukałem Zuiko 11-22.Ze drogi to norma ale zupełnie niedostępny trzeba czekać ok. miesiąca a niektóre e-sklepy mające w ofercie nawet nie raczą odpowiadać na telefony o e-mailach nie wspomnę.W efekcie już nie mam E1 i lampy...

| OlyJedi
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cud, cud, stał się chyba cud
    Przed chwilą miałem telefon, że jutro będę miał mojego wymarzonego Olka (double kit+karta 1GB). Wygląda na to, że niedługo do Was (użytkowników Oly) dołączę :P

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez olympusart
    Przed chwilą miałem telefon, że jutro będę miał mojego wymarzonego Olka (double kit+karta 1GB). Wygląda na to, że niedługo do Was (użytkowników Oly) dołączę :P
    Gdzie? Skąd? Jak?
    Dawaj adres!

robin102
    Gość
    Nie chwal dnia przed zachodem słońca.

OLYMPUS POLSKA powinien sobie poprawić relacje z detalistami, to ONi przecież sprzedają te aparaty.
    Tu jest pies pogrzebany w dystrybucji - wystarczy pogadać z ludźmi handlującymi aparatami , kontaktów z OLY POLSKA unikają jak diabeł święconej wody.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria
    Mam kontakt z przedstawicielami OLY Polska, ale z dzialu mikroskopii i nie jest moze rozowo, ale czasem trafi sie czlowiek z ktorym naprawde mozna wiele zalatwic, wlacznie z wypozyczeniem sprzetu do testow. Ale ogolnie, wraz z szefem jestesmy zazenowani obsluga OLY Polska, jak rowniez firm takich jak Nikon, a o Leica nie wspomne, bo ta firma praktycznie w naszym kraju nie istnieje. Polak potrafi... polozyc kazda firme. Dziwi mnie tez sytuacja na rynku sprzetu medycznego. Nikon polozyl juz dawno laske na mikroskopy i wie ze najwiecej zarobi u medykow, za to OLY majac lepszy od Nikona sprzet nie potrafi w Polsce nic sprzedac.

Mamy jednak sentyment do Olkowych mikroskopow i je w pierwszej kolejnosci bierzemy pod uwage przy zakupie.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Eddie
    Cytat Zamieszczone przez olympusart
    Gdzie? Skąd? Jak?
    Dawaj adres!
    Gdzie? www.fotopanorama.pl
    Skąd? Olympus Polska
    Jak? 3 tygodnie czekania od dnia zamówienia