cóż tu pisać: jestem Ci wdzięczny niesłychanie, przez miesiąc szukałem takiej okazji.Zamieszczone przez mardergang
cóż tu pisać: jestem Ci wdzięczny niesłychanie, przez miesiąc szukałem takiej okazji.Zamieszczone przez mardergang
Bądź przeklęty!!! Po trzykroć!!!Zamieszczone przez maryo
Mam za swoje i nie czytanie forum na bieżąco...
Jestem zły ale dobrze mi z tym.
a wie ktoś gdzie jeszcze można kupic nowego E-1 (najlepiej w kicie) w dobrej cenie ?
pozdrawiam
Nie będzie łatwo, ale mozesz poszukac tutaj: www.skapiec.pl, moze jeszcze kilka ofert sie trafi.Zamieszczone przez christof138
[ Dodano: Pią 09 Cze, 2006 ]
O, tak mi sie napatoczylo, tutaj masz zestawy:
http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_k..._DOUBLE_KIT_SE
Zadzwon do nich, spytaj.
dzięki rzeczywiście nie jest łatwo go zdobyć-większośc sklepow internetowych już go nie ma mimo że widnieją na ich stronach!
czekam na info od foto-netu co do ich ceny - na stronce z 14-45 mają po 2559zł - czy to dobra cena ?
proszę o ew. info kto jeszce ma ten zestaw w swojej ofercie?
Mi wydaje się niezła, ale ja się nie znam...Zamieszczone przez christof138
A powiedz, dlaczego akurat E-1?
Swoją drogą, ciekawa sprawa. Całkiem niedawno można było dostać go conajmniej w kilku sklepach.
Gdyby ktoś był zainteresowany E-300 z 14-45, to widziałem wczoraj (11.06) nówkę sztukę we wrocławskim Auchanie na Bielanach, w cenie 2099 PLN. Tłumu nie było.
Pozdrawiam,
Grzesiek
widzialem wreszcie jedną sztukę w Media w Krakowie niestety bez dopel kita za 4299zł.
Zadzwoniłem do Olympusa i Pytam gdzie i kiedy będzie można dostać E-330 w dopel kicie. Nie wiedzą nic, kompletnie nic. Poszedłem do znajomej w Gliwicach pracującej w foto-jokerze i podobno całkowicie wycofali się ze współpracy z Olympusem, nie handlują nawet kompaktami. Coś jest jednak z tym Olkiem nie tak.
Mam prośbę niewiem dlaczego, może to kwestia jakiś ustawień, ale nie mogę znalęźć łączy do przeglądania następnych stron danego postu. Poprostu widzę pierwszą stronę wybranego tematu lub działu i nie mogę przewijać dalej, nie mam strzałek? wie ktoś coś co trza pstryknąć czy co? Niestety nie będę tego wstanie odczytać ponieważ musiałbym przewinąć stronę tego tematu na 9-tą czy może nawet 10-ta. A jak już pisalem nie mogę tego zrobić. Proszę więc o maila vision@hairacademy.pl. Dzięki
Ja przeszukałem sieć i dzwoniłem do ok 10 sklepów. E-1 z 14-54 w naszym kraju juz nie uświadczysz.
Śmieszna jest polityka Olympusa. Jest cóś takiego, co się nazywa efektem snoba. Wykładowcy na uczelniach ekonomicznych, by zobrazować ten mykens opowiadają taką anegdotkę. "W latach osiemdziesiątych mercedes zaczął się kiepsko sprzedawać na amerykańskim rynku. Co więc zrobili spece od sprzedaży merca? Podnieśli ceny. I furki zaczęły się żenić jak świerze buły".
Może to jakaś arcychytra strategia Olympusa. Nie dać ludziom możliwości kupienia sprzętu. Może ich apetyty tak się zaostrzą, że jak wreszcie rzuca na półki, to se ludzie kupią po trzy???![]()
![]()
![]()