Kilka testowych fotek ze spacerku na rowerze, wrzucam tu żeby nie zaśmiecać innych wątków. niekoniecznie do oceny, ale konstruktywnej krytyki z pokorą wysłucham
1. nienasycone
2. rycerz
3. przyłapani
![]()
Kilka testowych fotek ze spacerku na rowerze, wrzucam tu żeby nie zaśmiecać innych wątków. niekoniecznie do oceny, ale konstruktywnej krytyki z pokorą wysłucham
1. nienasycone
2. rycerz
3. przyłapani
![]()
Ostatnie zdjęcie fantastyczne.A na to od tylca patrzy straż miejska. I ta choina zapachowa między niemi.
Wszystkie trzy są dla mnie OK. Lubię zdjęcia ludzi. Wolę słabe zdjęcia ludzi, niż dobre zdjęcia murów. Twoje foty nie są słabe.
ps. Zrobiłeś za szerokie foty. Maks na tym forum to 640 pikseli w poziomie.
Koleś ma obrączkę na palcu. Ciekawe czy kobietą, której wraził jęzor to jego żoną.
Nie no Rafał - nie wierzę w to , że Ty myślisz , że to jego żonaŻony tak się nie całuje - chyba , że miesiąc po ślubie
![]()
Generalnie czuję się rozbawiony tymi zdjęciamiAle jakoś ta dwójka mi najbardziej pasuje.
Na początku czerwca chyba pojadę na zjazd pojazdów militarnych - może tacy zawdonicy tam będą? Kto wie![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Chyba masz niestety racjęZamieszczone przez Yello_35
. Moim zdaniem ze ślubną po 10 latach to już kazirodztwo. Ja jestem już 12 lat po. Za Bolesława nie mogę sobie przypomnieć, kiedy Ją ostatnio całowałem
. Nie mówiąc o kwiatach...
Hej
Dla mnie jednak 1 i 2 ka - ach te baby - chciały wykrzyczeć: nie rób nam teraz zdjęcia bo przecież się odchudzamy!!!
a ten gestapo - bombowy wyraz twarzy - aż się karabin chce przeładować !!
Pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Przecież on tej kobiecie tylko coś szepta na uszko![]()
A tak poważnie to fajne fotki, miny tych Pań mnie poprostu powaliły, jakby je ktoś złapał za rękę na czymś, pełne zaskoczenie i równoczesnie wściekłość
Olek c-765 + adapter cla-4 + filtr UV Hoya + statyw + polar Hama + 2xOlympus Li-10b... może jeszcze cos będzie
Spacerek na rowerze...
Ten trzeci z pierwszej foty gofr dla... mnie?![]()
Pozdrawiam. Dariusz Żak
Kiedyś będziesz musiał bardzo szybko pedałowacZamieszczone przez robin102
![]()
![]()
![]()
A mi się w trójce akcja podoba. Myśle że gość porowadzi "szybki" tryb życia jak każy przedstawiciel handlowy. Tu jest mało czasu na numerek w czasie pracy - trzeba pędzić non stop. Straż Miejska i inne władze cały czas deptają po piętach ale pewnie nie bez powodu (patrz prawy błotnik), może cała tajemnica temperamentu tego gościa tkwi w smaku tej zielonej herbatki którą wozi.
Fotka mi sie podoba bo jest reportersko-rozwodowa jakby na zlecenie robiona. Pozostałe też ciekawe. Gratuluje.
E-3 E-510 FL50 FL-50R 7-14 14-54 40-150 OM50/1.8 .... http://MBphoto.pl