Witam
Fajne i przyjemne.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
swietna fotka. Lubie takie widoki z mniej uczeszczanych miejsc![]()
super, podoba mi sie kontrast...............czyli na pierwszym planie oznaki cywilizacji(płot) a w tle nieujarzmione dziekie gory.......eh.....pieknie tam
Jakoś nie potrafię podzielić zachwytu kolegów. Dla mnie ta brama jest niepotrzebna , murek po prawej odwraca również uwagę. Wolałbym same góry z kawałkiem zieleni dla kontrastu i pięknym niebem. Albo po prostu następną fotkę podobną kompozycyjnie zrobiłym powyżej tej bramy - bo ona mi tu najwięcej psuje widoku. Mam wrażenie jakby to ona tu była celem samym w sobie - a chyba nie o to chodziło?
Wrzuć następne , bo na pewno masz - z chęcią obejrzę![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Witam
Ja obraz tłumaczę na swój sposób - kojarzy mi się z dzieciństwem, wolnością - takimi dróżkami się biegało, jeździło rowerem - goniło motylei chociaż w tle są zimne góry - to czuje ciepło i zapach nadchodzącego lata
Takie moje odczucia
Pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dziękuję za komentarze i uwagi.
Moim zamiarem nie było fotografowanie gór -- zdjęć gór mam aż za nadto -- ale zrobienie ujęcia ładnego widoczku z drogą w roli głównej. Cieszę się, że wywołuje u odbiorców pozytywne reakcje :-) Nie wiedziałem, że mogą być one tak głębokie, jeśli wziąć pod uwagę, że zdjęcie to jest pstrykiem z wakacji :-)
@Yello: jeśli nie wiesz, co jest tematem zdjęcia, to znaczy, że schrzaniłem robotę. Więcej zdjęć nie mam, to znaczy, mam, ale nie pokażę, bo są kiepskie. Po długim weekendzie i wyprawach rowerowych na pewno coś się pojawi, ale widoczki urlopowe na razie się wyczerpały :-)
Witam.
Fotka jest bardzo ladna, nie mam nic do zarzucenia aczkolwiek nie ma w niej nic co by mnie przyciagnelo do niej. Oczywiscie co do wykonania i jakosci fotki to jestem na tak.
Pzdr