Witam
Dziekuje za odpowiedz. Zdecydowalem sie na zakup akumulatora z allegro. Ktos musi sprawdzic czy jest cos wartJezeli bedzie szmelcem to przynajmniej bedziemy wiedzieli czego unikac. Jak dostane i przetestuje dam znac co i jak.
Pozdrawiam![]()
Witam
Dziekuje za odpowiedz. Zdecydowalem sie na zakup akumulatora z allegro. Ktos musi sprawdzic czy jest cos wartJezeli bedzie szmelcem to przynajmniej bedziemy wiedzieli czego unikac. Jak dostane i przetestuje dam znac co i jak.
Pozdrawiam![]()
I co i jak ?Ktos musi sprawdzic czy jest cos wart Jezeli bedzie szmelcem to przynajmniej bedziemy wiedzieli czego unikac. Jak dostane i przetestuje dam znac co i jak.
że tak nieśmiało odświeżę wątek ???
pozdrawiam
dobas
Witam ponownie![]()
Miałem sie odezwać ale z powodu długiego majowego weekendu akumlator otrzymałem 3 dni temu. Naładowałem i od tego czasu zrobiłem 100-200 zdjeć i wciąż działaMyśle, że jeszcze za wczesnie aby wypowiadać sie na temat jakości tego akumulatora. Ogólnie jest ok, zobacze jak się będzie sprawował po kilkunastu ładowaniach i dam znać.
Pozdrawiam
[ Dodano: Pon 05 Cze, 2006 ]
Witam
Minął miesiąc odkąd posiadam akumulator i najwyższy czas na ocenęOgólne wrażenie bardzo pozytywne, działa długo i w porównaniu z oryginalnym BLM-1 cieżko zauważyć różnice w długości działania. Czasami pstrykałem tyle samo co oryginalnym,ale zdarzyło się że wyładował się troche wcześniej tzn. jego prace mógłbym określić na 80%-90% tego co oryginalny. Według mnie za tą cene warto go zakupic, choćby po to żeby mieć jeden zapasowy w plenerze
![]()
Serdecznie pozdrawiam![]()
E-500 + 14-45 + 40-150 + 35 + CF 2GB
Ile czasu ładuje się u was oryginał?
bcm-2 ok. 5 godzin
bcm-1 ok. 2 godzin![]()
Ah czyli już nie długo czas na pierwsze odpalenie...![]()
No ja mam takie smieszne bez nazwy i to już ponad dwa lata i tak samośmiga jak oryginał . Nie widze różnicy
YoulekArt Juliusz Zełudkowski
www.yart.5x.pl
Moze cos blizej? firma z Allegro? Nazwa? inaczej takie informacje o kant ... ;)Zamieszczone przez Jordan
Piszę, bo do ewentualnego gripa bym potrzebował dwa ... a moze nawet cztery?
Ja ze swojej strony polecę BLM-1 marki GP i hahnell (hahnelle są na ogniwach GP). Sam posiadam GP i na ostatnim ślubie i weselu strzeliłem na nim ponad 700 zdjęć, w tym około 25% z lampą.
Jesli polecasz to chetnie poszukam, niestety na Alledrogo znalazlem jedna ciekawą ofertę:Zamieszczone przez dzemski
http://www.allegro.pl/item294196593_..._gw_5_lat.html
5 lat gwarancji troche dziwnie brzmi, ktos tu kupowal produkt Hamy, moze zerknalby na zdjecie i porownal z tym co ma u siebie ;)
Z kolei Baltimex ma ciekawszą cene:
http://www.batimex.pl/towar.asp?idto...1&wfrazat=BLM1