Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 68

Wątek: Odklejajaca sie guma w E-1

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Moze i przyklejenie gumy nie jest wielkim problemem ale jakoś nie słyszałem zeby to sie komuś udało Oczywiscie nie dotyczy to serwisu OP.Było kiedyś o tym bardzo duzo komentarzy i opinii.Warto odnależc ten wątek.

| OlyJedi Awatar Bambus81
    Mieszka w
    Raszyn
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Podejrzewam że mogą.
    Aparatu nie muszą trzymać, trzeba tylko z góry zapłacić za części (50 zł) i czekać, zależy mi natomiast na czasie z zakrywką złącza zewnętrznej lampy i to jest problem.

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez voovoo2 Zobacz posta
    Moze i przyklejenie gumy nie jest wielkim problemem ale jakoś nie słyszałem zeby to sie komuś udało Oczywiscie nie dotyczy to serwisu OP.Było kiedyś o tym bardzo duzo komentarzy i opinii.Warto odnależc ten wątek.
    Mi się udało przykleić starą.Uważam że cena w tym serwisie jest o.k.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    31
    Moja galeria
    Mi sie udalo jakos przykleic!
    Czesc.Ch.

| OlyJedi Awatar Bambus81
    Mieszka w
    Raszyn
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    A ja dziś (3 grudnia 200 zleciłem zamówienie nowej gumy w serwisie Fotoronic - obiecali w ciągu 2 miesięcy ją zdobyć. Czekam...

qbic
    Gość
    Wiem ze to mało dydaktyczne, ja zastosowałem nożyk do tapet przycinałem gumę, naciągnąłem i przykleiłem. Bez aparatu jakoś mi dziwnie dlatego już nie odsyłałem do serwisu.

| OlyJedi Awatar marecki
    Mieszka w
    Kielce
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Już o tym pisałem ale powtórzę skoro taki temat odżył. Mi w serwisie Olka gumę przykleili bardzo brzydko. Klej wylazł na body. Wygląda jakby coś w stylu "Kropelka" czy coś podobnego. Nie przeszkadza w użytkowaniu ale ...
    mente et malleo

Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Bambus81 Zobacz posta
    A ja dziś (3 grudnia 200 zleciłem zamówienie nowej gumy w serwisie Fotoronic - obiecali w ciągu 2 miesięcy ją zdobyć. Czekam...
    daj znać jak wyszło

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria

odklejajaca sie guma z gripa

czas odświeżyć temat odklejającej sie gumy.... tym razem chodzi o gripa do E3
    Sam klej nie wysechł, jest mocno lepki (ale nie tak żeby wystarczyło docisnąć). Myślę o podklejeniu - wymieszaniu tej mazi z jakimś klejem.

Po przejrzeniu forum wynotowałem m.in. cyjanopan, kropelke, poximol, czarny silikon itp.
    Zakładam że klej do E3 (gripa) jest już inny (nowszy) niż to co było w starym poczciwym olku E1. No i może też wiąże się lepiej z jakąś inna substancja/klejem.
    Czy ktoś miał podobny problem z tym gripem? I co radzicie użyć z wyżej wymienionych substancji lub może nacie jakieś nowe cudo?

pozdrawiam
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

| OlyJedi Awatar mynameisnobody
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    -mam przygotowaną wysyłkę body do olympusa -myślę że opłaca się przynajmniej raz oddać sprzęt po paru latach (mój ma 5 lat) do kontroli.
    Przykleją*NOWY uchwyt, wymienią taśmę zbierającą syf, wyczyszczą matówkę itp.
    Postaram się podać później cenę ile to ryczałtowo kosztuje.