standard, napisz do serwisu może podeślą Ci kody co zrobiono(KODY)Zamieszczone przez black_bird
![]()
standard, napisz do serwisu może podeślą Ci kody co zrobiono(KODY)Zamieszczone przez black_bird
![]()
było sobie życie
Więc nie tylko w E-1 odkleja się guma. np. w E-330 też...
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
A jak myślicie, jeżeli tą gumę własnoręcznie przyklejałam, to moga się przyczepić, że np. moglam samemu nie ruszać, tylko od razu odesłać?
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Nie, ja tez podklejałem i było to widac, bez pytania zrobili to raz jeszcze. Dzieki za podpowiedz o kodach ;)Zamieszczone przez dog_master
O super, dzięki![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Moja po tym jak ją przykleiłem trzyma już ponad pół roku i nie mam potrzeby się rozstawać z aparatem![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
ulżyło mibo też sam podklejałem ale został "Balonik"
a co jak wlasnie skonczyla mi sie gwarancja? - ktos to juz przerabial..? troche zaspalem i przeskoczyłem magiczny termin... a guma odchodzi...
Przykleiłem na kropelkę, przy okazji zalałem korpus, więc teraz mam pięknego E1 z białymi zaciekami.
Zamieszczone przez LubMich
miałem podobną sprawę... z powodu zlecenia nie mogłem wysłać aparatu na czas na koniec gwarancji, więc napisałem do serwisu, że odłazi guma, ale nie mogę go wysłać jeszcze bo jest mi na weekend koniecznie potrzebny...
odpisano mi, że serwis idzie klientom na rękę i honoruje odesłanie sprzętu do miesiąca po zakończeniu gwarancji, tak więc wysłałem aparat 2 tygodnie po czasie i bez problemów wszystko poprawiono na gwarancji.
pozdrawiam