Wyślij - wymienią Ci na nową (stara się rozciąga i gorzej przylega po przyklejeniu). Przy okazji mogą też założyc nowy kurzolep, który co jakiś czas powinno się wymieniać.Zamieszczone przez Magus
Wyślij - wymienią Ci na nową (stara się rozciąga i gorzej przylega po przyklejeniu). Przy okazji mogą też założyc nowy kurzolep, który co jakiś czas powinno się wymieniać.Zamieszczone przez Magus
E-1 | HLD-2 | GS-2 ** 14-54/f:2.8-3.5 | 40-150/f:3.5-4.5 ** FL-50 | FP-1
Praktica Nova B ** Flektogon 20mm/f4 | Tessar 50/f2.8 | Pentacon Electric 100/f2.8 | Sonnar 180/f2.8
Dzięki serdeczne, mam nadzieje, ze wszystko pójdzie jak po maśle ... gwarancje mam ale ten paragon baardzo wybladł, musze go w PS odzyskać .... :-/Zamieszczone przez terrmit
jedno pytanie jeszcze, wyslalem 14 lutego br. Czy serwis kontaktuje sie w sprawie aparatu? Swoje dane podałem - ich danych nie mam. Jesli cisza tzn. ze pracują nad sprzetem? ;)
nie kontaktują się, chyba że usterka jest z winy klienta i nie zostanie naprawiona gwarancyjnie, wtedy to się kontaktują aby przedstawić wycenę i zapytać czy maja robić.Zamieszczone przez black_bird
14 dopiero wysłałeś, więc musisz jeszcze poczekać
było sobie życie
Dzięki, to dodales otuchy, skoro nie dzwonią tzn. zem niewinny ;-DZamieszczone przez fotomic
I co długo trzymali w serwisie?
Pytam bo sam dopiero co wysłałem i czekam![]()
moja guma się odkleiła ale trzyma na wszystkich "szwach" tylko balonik się na środku robi...czekam na dalszy rozwój wypadków...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
dalsze beda takie ze reszta tez sie odkleji pewnie najpierw przy klapce od karty, ale to zajakies 3 miesiaceZamieszczone przez lessie
a później zawilgotnieje aparat, jak to było u mnieZamieszczone przez tymin3
Pozdr.
było sobie życie
czekałem dwa tygodnie, aparat wrócił kurierem z nową chyba gumą (w kazdym razie dobrze przyklejoną) i dodatkowo wymienili klapkę z obłamanym zatrzaskiem od usb. Nic nie dolączono do aparatu :-( nie wiem, czy jest nowa taśma na syfki, zero informacji.