Skoro masz dobry pomysł, to może zrób coś z niego, przynajmniej zacznij. Może ktoś zachęcony dołączy? To będzie dopiero oznaczać kreatywność...
Sam pomysł bez działania to czcze gadanie.
Skoro masz dobry pomysł, to może zrób coś z niego, przynajmniej zacznij. Może ktoś zachęcony dołączy? To będzie dopiero oznaczać kreatywność...
Sam pomysł bez działania to czcze gadanie.
Całkowicie źle mnie zrozumiałeś... Nie lubie pomysłów swietnych rzucanych przez kogoś kto nie bierze się do ich realizacji. Nie ma Weźmy się i zróbcie... trzeba powiedzieć... zrobiłem to a to, macie, może ktoś chce coś dodać, ulepszyć.Zamieszczone przez JBr
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Kilka miesięcy temu kupiłem E-1, z dwoma obiektywami - 14-54 i 40-150. W zestawie znajdował się jeden futerał do jednego obiektywu. Czy tak być powinno - czy też powinienem dopomnieć się o drugi futerał ?
Zestaw kupiłem przez sklep internetowy. Czy inni w zestawach z dwoma obiektywami otrzymują jeden czy dwa futerały.
Pozdrawiam...
do 40-150 nie daja futeralu 0 wiec masz wszystko jak trzeba
kurde ,a ja przyza kupie E1 nie dostałem żadnego futerału na słoik ????
Bo do 14-45 nie dają futerału... futerały są do obiektywów klasy średniej.. 14-54 lub 50 f:2,0![]()
no to nie zostaje nic innego tylko kupno prawdziwego obiektywu ,żeby mieć ten futerał. !!!!