wartbur...
robur...
ogór...
EDIT:
srebrzanka...
hmmm... bez polotu... hmmmm.... nie wiem... może coś wymyślę jeszcze...
wstyd... dziewczyna copywriter a ja **** wołowa, która nie potrafi wymyślić nazwy... echhhh...
EDIT2
sreber..?
wartbur...
robur...
ogór...
EDIT:
srebrzanka...
hmmm... bez polotu... hmmmm.... nie wiem... może coś wymyślę jeszcze...
wstyd... dziewczyna copywriter a ja **** wołowa, która nie potrafi wymyślić nazwy... echhhh...
EDIT2
sreber..?
yes, jak nie kijem to młotkiem albo, jak nie nowa matrycą to nową obudowąZamieszczone przez RasteR
![]()
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Olympus kiedyś robił bardzo fajne aparaciki w kolorze miodowo złotym
naprzykład legendarny c-2100 uz
ehh te wymagania japońców...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
wyobrazcie sobie srebne E-1![]()
srebrny kolor to podobno dla tych lepszych użytkowników , dla koneserów, poza tym pozwala obiżyć koszty produkcji bo można zastosowac gorszej jakości plastiki i gorzej zrobione formy , psssst i lakier wszystko pokrywa , a że po roku złazi to już inna bajka .
A moim zdaniem , to niech się wezmą s.......... za ten gumopopierodłażący grip w ejedynce i innych tego typu, bo to przede wszystkim nie przystoi tej firmie, a dopiero potem niech sobie wymyślają obudowy , nawet w kwiatki, z ukrytymi nasionami , żeby obudowa zakwitła w piękny , dorodny słonecznik( za informacją o obudowach telefonów kom.).
Nie ważne czym, ważne jak!!!
E-3, E-1 (14-54,B+W UV MRR)+ FL 50
-no właśnie to jest problem, że złazi... -niechby fani błyskotek mieli też coś dla siebie [choć wg mnie to ohydaZamieszczone przez robin102
] tylko żeby to porządne było. Może zamiast srebrnego lakieru srebrny plastik rozwiązywałby sprawę...
[pozdr]![]()
fajnie to to wyglada, ale ... juz mialem lakierowany aparat...
i po 3 latach wygladal fatalnie, no chyba ze ktos fotografuje tylko na urodzinach i imieninach
Olympus e-300 | FujiFilm s304