Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Numer 1 super nic dodac nic ujac.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
1 faktycznie super. Byłoby idealnie gdyby krzewy również były symetryczne. Ale jest naprawdę ładna.
2 ma fajny klimat tylko minimalnie za ciemna jednak.
3 też dobra - lubię mgłę i jej klimat.
4 mi się podoba ale taki kadr nie prezentuje się ciekawie.
I kolejność wklejania fotek uznałbym za celową - od najlepszej do najgorszej - słowo najgorsza nie bardzo pasuje nawiasem mówiąc![]()
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
RobertW3D,
witam. Zdjecia bardzo ladne, ale prawie kazde, oprocz nr. 4 wydaja mie sie za ciemne. Chociaz, jezeli sobie dobrze przypominam, Twoje zdjecia zawsze byly ciemne, jakgdybys przez zciemnienie chcial dodac nutke tajemniczosci, ktora i tak juz na Twoich zdjeciach jest bardzo obecna.
Nie bardzo moge sie zgodzic z opinia Yello_35, poniewaz mnie akurat sie bardzo podoba. Podsoba sie symetria, cieple swiatlo i toskanskie kolory. No, ale o gustach dyskutowac nie wypada. Jednak co do kolejnopsci punktowej - zgadzam sie z Yello_35 - jak najbardziej.
Pozdrawiam,
excel
Dziękuję Wam bardzo za komentarze![]()
Moja osobista kolejność to: 1,2,4,3![]()
Zdjęcia są rzeczywiście troszkę ciemne, ale to ze względu na monitor i względne dostosowanie do wydruków - po prostu nie mogę go już bardziej rozjaśnić a wydruki wychodzą zawsze sporo jaśniejsze - więc z przyzwyczajenia po prostu je "ściemniam" na monitorze![]()
Następnym razem postaram się je trochę rozjaśnić![]()
Jeszcze raz dzięki!![]()
Pozdrawiam,
Robert
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Witaj RobertW3D,
Bardzo ładne zdjęcia zrobiłeś. Wg mnie fota nr 2 jest absolutnie THE BEST. Zdjęcie jak z horroru, super. Doskonale oddałeś tajemniczą atmosferę tego miejsca. Pozostałe też ciekawe ale dwójka to dla mnie lider tej serii.
E-1 // C-5060 // ZD 14-54 // 40-150 // 35 Macro // FL-50 // EP-2 // SHLD-2
Witam.
Jak dla mnie 2 i 3 fotka super, choc pierwsze tez bardzo dobre, w 4 ladny kadr, lecz do mnie nie trafia to zdjecie. Lubie mroczne klimaty, podobaja mi sie fotki.
Pozdrawiam
Mnie fotki sie bardzo podobają ale niestety nie pokazuje mi sie zdjęcie nr. 3 i jego nie moge oceniać. Według mnie dwójka najlepsza jak napisał poprzednik fotka jak z horroru, mroczny fajny klimat, jedynka też super jedynie to słońce jest podłóżne ale i tak kozackie zdjęcie. Według mnie kolejność to 2,1,4 (jak napisałem numer trzy niestety mi sie nie wyświetlił)
dwa pierwsze świetne!![]()
1-fajne, 2- jak z horroru,3- biała plama nic nie widzę (nie piłem), 4- interesujące
Faktycznie klimatyczne
Jacek