no z jednej strony to naprawde swietna fotka jednak z drugiej strony IMHO wogle nie rozumiem takiej kopozycji otwartej - tak ciachniete te glowy...
pozdrawiam
no z jednej strony to naprawde swietna fotka jednak z drugiej strony IMHO wogle nie rozumiem takiej kopozycji otwartej - tak ciachniete te glowy...
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
szklarz,
sssssssswietne zdjecie! Wspaniale uchwycony, wspanialy moment. Te zlaczone rece mowia wiecej, niz dodatkowo pokazane splecione ze soba glowy.
Piekne. Powiedz mi tylko, gdzie czestuja takim sloncem?
Pozdrawiam,
excel
Cale nasze polskie morze czestuje takim wspanialym sloneczkiem.Zamieszczone przez excel
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
No tak, nasze morze... trzeba przyznac ma wiele piekna, ktore swoimi zdjeciami w pewnym sensie dopelniles. To takie drobne sentymenty.
Pozdrawiam,
excel
Mimo, że do ostatniego zdjęcia można by się przyczepić- za uciete głowy, to w serii autor pokazał, co mu się baaaardzo chwali, ze nad naszym morzem można ładnie focić, a ja dla zasady przypomnę, że każdym aparatem.
Pzdr. TJ
Nie zarzucajcie Autorowi obcięcia głów gdy te ludki weszły mu w kadr. I tak fotka się broni oryginalnością - gdyby były głowy byłoby sztampowoA tak jest szalenie oryginalnie - jestem na TAK !!!
IS 500 + osprzęt ; marny C 480
Pozdrawiam serdecznie - Yello 35
Mnie ucięte głowy nie przeszkadzają.
Dzieki za wszystkie opinie, bo nie dla wszystkich obciete np. glowy sa dobre i dyskwalifikuja takie zdjecie.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
sorxZamieszczone przez szklarz
ale ostatnio zamieszali mi w glowie roznymi kopozycjami...
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać